Nuffnang Advertisement

Tuesday, April 28, 2015

Lagi testimoni Ellfie yang super meletup kebabom


Huaaaa rasa happy macam nak hantuk2 kepala kat dinding bila dapat feedback dari customer Ellfie Beauty yang sangat2 berpuas hati dengan Produk Ellfie.

Dah terbukti Ellfie dapat membantu sesiapa yang menpunyai masalah kulit. Bagi yang tiada masalah jerawat Ellfie juga dapat membantu mengecilkan pori2 dan menjadi kan kulit semakin sekata dan hilangkan kusam pada kulit wajah. Insyaallah bagi yang ada masalah jeragat Ellfie juga dapat membantu memudarkan jeragat anda.

Kak Elly nak share gambar2 testimoni yang  telah menggunakan Ellfie dari 3 hingga 4 minggu sahaja. Alhamdullilah boleh nampak perubahan yang agak ketara.   



Testimoni Preggy Mum 28 week. Kulit muka semakin bersih dan sekata.

Ramai yang tanya samada Preggy Mum boleh menggunakan Ellfie Essence atau tidak dan jawapan nya 'YA' tiada masalah untuk ibu mengandung atau yang sedang menyusukan anak untuk menggunakan Ellfie. Produk kami selamat digunakan.

Tapi perlu di ingatkan reaction hormon orang mengandung ni macam2 ada...muka sebelum pregnant ok tapi masa pregnant naik jerawat secara tiba2. Ini semua di sebabkan hormon yang tidak balance di dalam badan.



Tetimoni 2



Testimoni 3
Cuba korang lihat testimoni kat atas ni...kulit semakin bersih dan tidak kusam lagi. Sangat berbeza dengan gambar pertama kan.



Testimoni 4



Testimoni 5
Jerawat semakin hilang dan kulit muka menjadi lebih sekata. 



1 pembelian set Ellfie korang akan dapat Cleanser, Toner, Night Cream dan Day Cream.

HARGA
RM120.00 (Semananjung)
RM130.00 (Sabah Sarawak)
*Free Postage*

How to Purchase
Wassap/sms: 013 275 5197
(Dari 9.00 pagi hingga 4.00 petang)

Jangan lupa follow :
Facebook: Ellfie Beauty

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagusnya

Ummul Azkee said...


huiyooo...nak bli la nnti..nak hot cm kak elly..hehehehe

bw dr housewifearts.blogspot.com