Nuffnang Advertisement

Monday, April 20, 2015

Korang kena tengok the best Elffie Essence Testimoni


Kalau korang nak tahu Kak Elly lah yang bertanggungjawab menjawab wassap dan order customer. Jadinya Kak Elly jugak lah orang yang pertama dengar feedback dari customer. Alhamdullilah so far banyak yang berpuas hati dan happy dengan Ellfie Essence. Tipulah kalau Kak Elly cakap tak ada complain langsung. Dalam 100 orang membeli ada juga 2 - 3 orang tak sesuai dengan kulit. 

Skincare ni kita kena selalu cari dan tukar2 jugak. Mana yang bersesuaian ngan kulit baru boleh teruskan. Kalau tetiba pakai naik merah2 selalunya Kak Elly suruh teruskan sehingga 3 - 4 minggu. Kulit masing2 tak sama ada yang sensitive. Jadi kalau merah2 tu kena bertahan sikit ia juga merupakan satu proses pemulihan kulit mati. Insyaallah nanti biji2 merah itu akan kecut dan ada peeling sikit. After 2 or 3 weeks (depends on kulit) ia akan kembali sekata. Paling penting kalau ada sesiapa ambik supplement makesure kena minum air banyak2 ya. 

Pakai skincare ni kena lah bersabar tak ada lah sebulan terus cantik kena lah selalu pakai baru boleh nampak resultnya kat kulit muka. Pemakanan pun kena jaga...kurangkan makan benda2 berminyak. Barulah cantik kulit muka tu.

Dah 3 bulan Ellfie Essence dipasaran...alhamdullilah penjualan sangat2 memuaskan. Bulan pertama dan kedua cuma aku, Peej ngan Filla jer handle...tapi masuk bulan ketiga rasa nak angkat tangan kibarkan kain putih...huaaaa. Order masuk non stop sampai kitaorang pun jadi takut. Barang baru jer sampai tak sampai 3 hari licin...rumah peej nak penuh dengan barang. So decide ambik kedai dan 2 - 3 orang pekerja untuk membantu peej bahagian postage. Now kitaorang dah mula start ambik agent...so sesiapa nak COD dah tak ada masalah. Nanti Kak Elly share Agent list ya. 

Macam Kak Elly katakan tadi...Kak Elly lah orang yang pertama akan mendengar feedback dari customer lepas tu baru share dengan Filla dan Peej. Kadang2 bila customer wassap kata nak share testimoni....jantung dah debar2. 




Mula2 sebelum adik ni beli Ellfie dia ada tunjuk kulit muka dia yang tengah banyak jerawat. Dah banyak skincare adik ni gunakan, hampir berputus asa jadi dia mintak pendapat aku boleh tak Ellfie membantu menyelesaikan masalah kulit dia yang berjerawat ni. Aku jawab insyaallah boleh tapi kena bertahan sikit dan pakai berterusan kalau boleh jangan campur dengan skincare yang lain. After 3 week macam tu dia wassap gambar dia sekarang....huaaa rasa nak pitam. Gembira tak terkata...alhamdullilah Ellfie terbukti dapat membantu orang mempunyai masalah kulit berjerawat.




Actually ni adik Kak Elly...dia ada masalah resdung yang teruk. Duit habis beribu2 beli skincare dan facial. Semua tempat dia pergi tapi tak ada satu pun yang bersesuaian dengan kulit muka. 

Kak Elly bagi satu set Ellfie utk adik Kak Elly cuba...sebulan jugak dia pakai. Satu hari tu mak called "Ly muka adik kau dah elok....nanah jerawat tu semua hilang...sekarang tinggal parut jer...elok lah produk ni" Wah! terus kembang2 hidung.




Adik ni mula2 beli Ellfie dia baru balik dari snorkeling rasanya. Kulit muka agak kusam dan tidak sekata. Kalau tgk gambar sebelah kanan tu dah semakin cerah dan sekata kan.





Adik ni pulak tak ada masalah kulit langsung cuma kulit muka jer agak kusam. Bila dia hantar gambar sebelah kanan tu nampak lagi glowing dan lembut jer kulit muka.



Gambar kat atas ni kalau tgk sekali imbas macam tak ada perubahan kan...tapi adik ni yang sendiri rasa "Kak Elly kulit saya semakin bersih dan sekata...jeragat semakin pudar" bila tgk betu2l...yupe blh nampak semakin bersih dan jeragat semakin hilang.


Ellfie Essence dah terbukti menyelesaikan pelbagai masalah kulit

Produk ni sesuai untuk
* Semua jenis kulit
*Semua jenis masalah kulit
*Berkesan dalam 3 - 4 minggu (Bergantung kepada jenis kulit dan hormon)
*Sesuai untuk semua peringkat usia

Produk ini membantu masalah kulit dari segi 
*Masalah kulit rona tak sekata 
*Mengatasi dan menyembuhkan masalah jerawat
*Memudarkan pigmentasi
*Mengurangkan kesan tanda rekahan dan pori terbuka
*Membantu mencerahkan kulit
*Memperbaiki kulit kusam
*Kulit tidak berminyak 

HARGA

RM120.00 (Semananjung)
RM130.00 (Sabah Sarawak)
*Free Postage*

How to Purchase
Whatapp: 013 275 5197
(Dari 9.00 pagi hingga 4.00 petang)

Jangan lupa follow :
Facebook: Ellfie Beauty


6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

serious macam tergoda tengok... memang nampak effective sangat ni...

Nurzakiah Hanum said...

wah bagusnya
rasa nak try

MG schmidt said...

mmg pakai skincare ni kena sabar sbb kulit kita tak sama
yg mana tak dapat lg skincare tu boleh la try elfie ni ..
testimoni semua superb!
go elfie :)

AziniMZ said...

sy baru 6 hari pakai.. Alhamdulillah mcm serasi.. lepas bersalin aritu jerawat bermaharajalela kat bahagian jaw.. pakej ngan gatal bagai.. lepas pakai, sebelah kiri jerawat dah hilang, sebelah kanan degil sikit..

Yann said...

jom order Ellfie dengan saya, agen sah putrajaya/bangi. COD dan pos. whatsapp 0128856036. follow my ig @n.a.r_beautyshop

Jan@Afzan said...

ohhh iye lupa kak elly yang balas whatsapp saya kan hari tu. Sebab ingat peej yang handle whatsapp..hehe