Nuffnang Advertisement

Wednesday, April 8, 2015

Busy


Aku ni busy kalah Perdana Menteri. Bukan main time table penuh. Rindu nak menulis kat blog sendiri. Rindu nak gelak dengan tulisan sendiri. Sendiri tulis sendiri letak hahahaha. Kau mampu buat lawak kat diri sendiri.

Minggu ni aku dalam dilema...aku kena buat keputusan yang sangat2 berat. Hmmm...serious tengah sakit otak ni. InsyaAllah aku akan bagi tahu korang hujung bulan ni. Aku tahu korang mesti nak tahu kan. Of course aku akan share sebab reader adalah teman rapat aku di alam cyber.  Nak mintak korang doa kan agar dipermudahkan segalanya.

Bila aku dah buat keputusan nanti bermakna kehidupan aku akan bertukar ke 360. Takutnyeeeee....tapi aku percaya Allah dan rakan2 akan membantu. Perasaan aku buat masa ni sangat2 risau dan tidak tenang. Tapi so far alhamdullilah sebab aku ada keluarga dan kawan rapat yang sentiasa support each other.

Tengah menghitung hari 22 hari saja lagi... 

12 comments:

Gem Moleq said...

nak teka! akak nak resign ke?
ape2 pon semoga dipermudahkan segalanya.....u can do it. kak elly superwoman

ease elias said...

suspennya kak..

fayreen mizan said...

Let me guess... Elly nak meletakkan jawatan kat tempat kerja sekarang. Pandai tak aku speku?? :)

Kaseh Hidayah said...

Kak elly resign ke ?

Afidah Azmi said...

Ni mesti nak berhenti kerje setiausaha kan..ke nak buka kedai ellfie...

vanila puteh said...

nak benti keje la tu...

Nurzakiah Hanum said...

bz day sis
good luck

strawberi said...

nk benti yeh...okla tu...lom smpai 40 dh bleh benti...if ade bisnes yg kukuh dh..ape salahnya,..rezeki Allah swt tu luas..kalo kita berusaha..insya allah ade je jalannya..

Che kem said...

focus on bisnes kan..

semoga berjaya elly

Mila Hilas said...

mcm nak benti keje je.hehe

ease elias said...

nak teka jugak..yes..akak resign kan..sbb nmpk bz bebenor mcm x leh nak bawak da tu..

nordahlia zamani said...

resign yer kak elly?all d best!rezeki Allah tu luas. Fokus pd bisnes akk dan sy doakan akk sukses selalu. saya baru umo 23 tahun dan slalu jadikan akk sebagai idola sy.