Nuffnang Advertisement

Tuesday, March 17, 2015

Testimoni Ellfie


Customer Ellfie semua pemalu tak nak share muka utk dijadikan testimoni. Diorang berani luahkan dengan perkataan jer. Alhamdullilah ramai yang bagi feedback berpuas hati dengan Ellfie Essence. Kalau korang happy....kami team Ellfie lagi lah bertambah happy sebab dapat selesaikan masalah kulit yang korang hadapi. 

Ada customer yang berpuas hati terus rekemenkan dekat kengkawan yang lain. Ada jugak satu keluarga yang menggunakan Ellfie dari Ibu sampai lah ke anak2. Sekarang bukan sahaja wanita yang menggunakan Ellfie orang lelaki pun dah mula mencuba   Loose item cleanser dan Toner Ellfie. Ramai yang cakap Cleanser Ellfie menjadikan kulit menjadi lembut dan terasa sangat bersih bila menggunakannya.

Kalau siapa yang baca blog Kak Elly dari dulu mesti korang nampak perubahan kulit wajah Kak Elly. Dulu kalau beli produk pencuci yang mahal2 jer dengan harapan kulit kelihatan cantik menarik. Bertahun ya tak ada sebarang perubahan pun dekat kulit wajah. Kulit tak sekata dan tetap kusam. Now dah lebih 6 bulan Kak Elly menggunakan Ellfie alhamdullilah sangat2 berpuas hati.



Sebelum tidur Cuci muka dengan Cleanser, dap2 Toner disekeliling muka dan akhir sekali sapukan Night Cream. Lepas tu duduk depan cermin senyum2 sebab kulit boleh terasa lembut dan sekata. Pores semakin mengecil.

Tak caya...jap ya



Gambar sebelah kiri tu sebelum menggunakan Ellfie Essence. Jeragat penuh dekat pipi dan hidung. Kulit kusam. Kening pun tak vogue. Waktu ni dah cuba bermacam2 jenis produk yang mahal2.

Gambar kanan tu selepas menggunakan Ellfie. Now boleh senyum bangga. Kalau keluar tak perlu foundation. Tangkap gambar pun tak yah filter2. Kulit dah tak kusam, pores semakin mengecil dan kulit wajah semakin cerah dan sekata. Sekarang ni sangat2 konpiden keluar luar rumah tak perlu menggunakan make up.





Kalau beli set Elffie ni dah ada satu set lengkap. Cleanser, Toner, Day Cream dan Night Cream. Kalau boleh jangan campur dengan skincara yang lain. Guna Ellfie ni korang boleh pakai makeup seperti biasa. Tiada pantang larang.

Cuma siapa yang ada ambik supplement jang lupa minum banyak air sebab hormon kita tak balance nanti. Itu yang jerawat akan keluar kat muka.

Ada juga yang menggunakan Ellfie Essence akan naik ruam kecil dan dimuka. Jangan risau teruskan jer pakai sebab kulit muka kita tak sama ada yang sensitive dan ini juga salah satu proses pemulihan kulit mati. Nanti biji2 merah itu akan kecut dan akan ada peeling sikit. After 2 or 3 week (depends on kulit) kulit akan kembali cantik dan sekata. 


Kalau korang tgk gambar wajah adik kat atas ni dia tak ada langsung masalah kulit. Bila seminggu menggunakan kan Ellfie kulit adik ni ada peeling diseluruh muka...kita bagi semangat supaya teruskan. Ini salah satu proses utk pemulihan kulit2 mati. Selepas 3 minggu muka kembali normal dan semakin sekata, lembut dan berseri. Korang boleh bezakan gambar pertama dan ketiga...no powder ya. Licin jer muka adik ni. Tapi tak semua orang muka akan peeling...depends on kulit masing2.



Testimoni 1



Testimoni 2


Testimoni 3


Bawah ni testimoni utk kulit yang berjerawat




'Started using @ellifiebeauty products. Currently the complexion is clearing up but still long a way to go. So far i am pretty happy with the result. Will continue using and will post the progress and changes'.

Komen dari pengguna yang ada masalah jerawat. Ya...bg yang ada masalah jerawat proses pemulihan mengambil masa sedikit. Korang kena teruskan memakai sehingga jerawat menjadi kecut dan hilang.



Ini salah satu contoh pengguna yang ada masalah jerawat dan telah menggunakan Ellfie selama sebulan. Alhamdullilah semakin berkesan. Jerawat semakin kecut dan hilang.

Bagi yang belum mencuba dan ingin membeli set Ellfie Essence....Wassap/sms 013-2755197.

Harga: RM120.00 (Semenanjung)
RM130.00 (Sabah Sarawak)

*Free Postage*








5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

cantik berseri dan tidak kusam...

Nurzakiah Hanum said...

wow great

Permatabiru said...

mcm best jer produk nie..hmm

mamaliza said...

cantek nya u elly

Ummul Azkee said...

wah,cntik berseri kak elly...mcm dah erpengaruh jer..nk beli..hihihi