Nuffnang Advertisement

Tuesday, March 24, 2015

Sakit gilerrr



Semalam petang aku dengar bunyi kereta En Win dah sampai depan rumah....laju2 aku baring lepas tu pura2 tidur atas sofa sambil mulut terbuka untuk menunjuk kan betapa letihnya aku...hahaha. Makanan budak2 aku dah beli siap2 tinggal masak nasi jer...semalam mmg malas tahap gaban.

Bila En Win masuk jer rumah terus jerit2 nama aku tanya masak apa?? Gulp ada perasaan bersalah disitu

Aku: Pa...tak larat lah hari ni pinggang rasa nak patah (sambil aksi urut2 pinggang). Tapi budak2 punya makanan I dah beli. Ingat nak ajak u gi urut badan kat tempat baru tu...Ampang Point.

En Win: Ok...lepas hantar budak2 gi tuisyen kita singgah jap urut badan

Yehaaaaa...lakonan berjaya. Tu lah Aziz M Osman tak nampak bakat terpedam Kak Elly lagi....kalau buat uji bakat mau melopong mulut tu...hahaha

Maka berpegangan tangan lah kami berdua sambil hayun2 menuju ke tempat urut. "Saya mau buat body massage 1 jam". En Win buat foot massage jer semalam.

Kak Elly ni jenis yang kalau urut mmg tahan sakit. Tekan lah kuat2 tak ada hal lah...tapi tempat urut kat Ampang Point ni giler vavi sakit. Rasa macam nak tumbuk jer muka perempuan tu. Dia guna siku jer pun tapi tajam giler kot...lepas tu selamba jer kepak kaki aku bagi bunyi letop2 tu...perggghhh giler takut.

Aku suh buat pelan2 sikit dia tak peduli...badan banyak angin...badan banyak angin. Itu jer dia dok ulang2..huaaaa sakit lah wei. Hari ni deman urat.

Pengajaran: Jangan menipu suami!!


10 comments:

annapeje said...

aahahha sumpah klaka tegelak baca

Afidah Azmi said...

hahaha.
natijah tipu sunat dekat suami sangat kan..hahah..kitew memang tak berani g urut2 ni..takut salah urat nanti

Allene typicalmommy said...

pengajaran jgn menipu suami tu sangat betul kak.. br nak try berlakon gak.. mn tau dapat g urut free... tapi tak jadi la... lalalal

Irfa said...

knfem lena tido lps urut kan?

Ain Ibrahim said...

Hahahaha.... terus demam urat penangan kena urut! :)

saya tak tipu!!nina the mummy said...

wakakakakakakaka......lawa mega nih!!!

mr boroboro said...

kite jgn kata urut, geletek pun taktahan!

cik iman said...

Akak...apa nama tmpt urut tu?sy slalu g urut kat arokaya ampang point.sedap!!!

Ayu azmir said...

Hikhikhik... sabar je la

Effa Hassan said...

boleh share tak kak tmpt urut tu kat mana? bunyi mcm besttt jer..