Nuffnang Advertisement

Tuesday, March 10, 2015

Kasut


Kak Elly bukan penggila kasut. Kak Elly jenis kalau beli kasut makesure selesa dan akan pakai kasut yang sama bertahun2 sampai lunyai lepas tu baru tukar kasut lain. Dekat office bawah meja ada 4 pasang kasut tapi Kak Elly akan pakai satu jer sampai tali atau tumit tercabut baru akan tukar pakai kasut yang lain.

Kalau tak dapat beli kasut...Kak Elly tak akan rasa terkilan sangat tapi jangan handbeg boleh seminggu termenung...hahahaha. Dalam almari mmg penuh kasut Kak Elly tapi ada yang tak pakai pun sebab malas nak bertukar kasut...lantak lah situ sesuai ker tidak janji selesa. Gitu konsepnya....

Birthday hari tu macam nak hadiahkan kat diri sendiri sepasang kasut yang selesa. Waktu tu @kerengga kurus macam tau2 jer keinginan tuan punya badan...nyampah. Maka terbeli lah kasut dibawah ni.




Tak tahu lah kasut ni akan dipakai atau di simpan sahaja. Sekarang ni Kak Elly rasa kasut yang paling selesa buat masa ni ada lah jenama French Sole. Selesa giler....itu jer lah yang Kak Elly pakai sekarang kemana2 Kak Elly pergi.

Lepas beli terus tak tahu nak sorok kat mana...walaupun menggunakan duit sendiri Kak Elly tetap takut dengan Abg Toyib...hahaha. Nanti dia punya bebel tak habis2 malas nak dengar. Aku pun pelik...duit aku sukahati lah kan. Tapi tulis boleh lah kat sini...nak berdepan tetap takut...haha





Sabtu lepas cuba nasib...terus pakai tanpa rasa bersalah. Eh! Abang Toyib tak perasan lah. Kalau macam ni boleh beli 10...hahaha.

Maka tamatlah karangan cerita kasut saya. Cikgu sila beri markah ya!!


9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik kak

Afidah Azmi said...

kalau kita pulak..nak beli kasut jer selalu tapi susah cari saiz la..
kaki besaw macam gajah.
http://afidahazmi88.blogspot.com/

DetIekaDaniel said...

comel kasut ni..jemput ke blog sy
http://detiekadaniel.blogspot.com/

Miss Volvo said...

kak elly ni cantik laaaaaaaaaaaa!!! kasut tu lawa sangat tau

annapeje said...

amboi comei mcm muda remaja gitue hehe

Shima Ahmad said...

Assalam..semlm jumpa u kat lobi bangunan PNB. Nak tegur, takut salah org. Salam perkenalan :)

mamayone said...

comel...

mamayone said...

comel...

Bluehoney Ena said...

Abg toyib x perasan sbb bini dia terlalu bnyk kasut.. so x perasan yg mana baru yg mana lama.. hahaha