Nuffnang Advertisement

Thursday, March 26, 2015

Ellfie Team


 Sebelum cite lebih lanjut meh Kak Elly nak kenal kan sorang2 Ellfie Team...hahaha. Giler tak kenal dah tiap2 hari promote baru sibuk nak introduce siapa Ellfie Team. Eh! mana tau ada yang tak tahu ingatkan Kak Elly berniaga sorang2 tak adil lah kan.

Yang baju biru sebelah kiri tu Peej . Peej di pertanggungjawab  uruskan hal postage. Segala urusan pos2 Peej akan handle. Sian berpeluh sorang2 bungkus barang Ellfie untuk dihantar. Postage akan dibuat setiap Hari Isnin hingga Khamis. Jumaat sampai Ahad cuti. Normally bila Kak Elly dapat order akan terus wassap dekat Peej untuk dia uruskan. Pembayaran yang dibuat sebelum pukul 2pm postage akan dilakukan hari yang sama. 

Kak Elly punya tugas pulak menerima order dari customer. Menjawab segala wassap dan kena makesure customer membuat bayaran. Kadang2 Kak Elly dipertanggungjawabkan untuk order barang jika stock hampir habis tapi jgn harap nak buat sorang selalu Peej ngan Filla kena seret jugak untuk order dan ambik barang. Kalau nak order Ellfie blh wassap Kak Elly 013-2755197

Filla  yang sebelah kanan bertudung manis tu...diberi tanggungjawab utk handle agent2. Ambil order dari agent2 seluruh Malaysia. Jadi siapa nak jadi agent jangan cari Kak Elly tapi cari Kak Filla. Korang boleh email. agent.ellfie@gmail.com

Inilah team Ellfie yang sentiasa bergaduh, gelak dan rasa nak muntah bila tgk each other....hahaha. Korang tahu tak actually nama Ellfie Beauty kita orang dapat dari gabungan nama. Ell - Elly dan Fie untuk Fillanie & Hafiza. Terima kasih Ben sebab mencadangkan nama yang superb. Puaslah kitaorang fikir nak bagi nama produk tgk2 Ben bersuara dari jauh...Ellfie sedap gabungan nama2 korang....hahaha bijak Ben.


Kalau dulu setiap hari Sabtu kitaorang bertiga akan keluar makan2, gelak2 kutuk each other sekarang no more kena tolong Peej siapakan postage untuk hari Jumaat. Lepas tu muka sorang2 serius jer buat kerja...nyampah!! Itu yang kadang2 tengah pack barang tetiba ada suara keluar...wei bila nak keluar makan ni, bila nak makan sedap2 ni..hahaha. Nanti suara satu lagi keluar...aku nak holiday...badan aku dah letih ni. Kang lagi satu suara keluar...sabar2 ini semua kenangan tahun depan kita dah ada 5 orang pekerja. Waktu tu baru boleh makan sedap dan jalan2.
 


Ini postage semalam...pukul 3pm Peej wassap Elly kau datang lepas Office melambak nak pos aku tak larat...hahaha. Alhamdullilah rezeki. Tapi ini lah kehidupan kami sekarang kena kerja kuat sikit bantu each other dan yang paling best kitaorang dapat suami yang paling memahami. Laki bini turun padang bantu apa yang patut.

Nak ucap terima kasih kat korang sebab support Ellfie. Alhamdullilah Ellfie dapat sambutan dan feedback yang sangat baik dari pengguna. Bagi yang belum mencuba Ellfie apa tunggu lagi....cepat2 order wassap 013-2755197


 


4 comments:

Chekgu Azrine said...

Semoga trs sukses kak elly

Afidah Azmi said...

Hidup Melayu..hehehe
Semoga bisnes kak elly and teh geng maju di seluruh dunia..

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

hOtMaMa said...

wahhh tahniah la korang ada product sendiri.. baru aku tahu.. all the best!