Nuffnang Advertisement

Wednesday, February 18, 2015

Meeting


Last Sunday aku, Filla dan Peej awal pagi dah berjumpa untuk kitaorang discuss pasal Ellfie. Apa yang patut buat dan apa yang patut perbaiki. Sebelum meeting kena breakfast dulu kalau lapar otak aku tak boleh berjalan. Breakfast pun kena omputih baru terasa hebat dan terasa diri macam org kayo2...hahaha.


Anak2 aku mintak En Win jaga haritu. Bukan senang kitaorang bertiga dapat kumpul bersama2 sebab masing busy dengan kerja dan urusan keluarga.



Lapar pulak bila tengok balik makanan kat atas ni.

Mungkin aku dah lama kerja secretary, jadi bila sebut perkataan meeting aku akan jadi serious. Aku akan prepare segala paper work, file2 resit, cheque book dan minutes. Tapi budak dua orang ni bila aku cakap nak ambik minutes mtg nanti muka diorang senyum2 tapi tak nak pandang each other takut tergelak...tampar kang.

Ya aku mmg serious...budak berdua ni selalu nak senyum kalau muka aku skema tapi takut nak gelak terutama peej...aku blh nampak hidung dia kembang2. Lepas tu muka Filla buat2 pandang tempat lain sebab nak tahan gelak...hahaha. 

Di sebabkan diorang macam kartun aku kena ikut sekali jadi kartun tu yang gelak sampai nangis2.



Actually banyak benda yang kitaorang discuss. Berapa banyak nak kena restock set Ellfie, discuss pasal agent, discuss feedback dan testimoni customer. Satu2 kena kupas dan satu2 kena selesaikan.

Insyaallah bulan depan Ellfie Essence akan start jual loose item dengan botol yang agak besar sedikit dari set. Alhamdullilah sambutan Skincare Ellfie agak baik. Terima kasih korang. Insyaallah kami akan beri service yang terbaik kepada pelangan.



Settled meeting...tolong Peej pack barang2 Ellfie untuk pos hari Isnin. Kesian Peej kena buat sorang2 tu yang berpeluh sampai ke pusat...hahaha. Masing2 ada tugas yang telah kitaorang bahagikan so kalau ada kelapangan kitaorang turun padang bantu apa yang patut. Apa yang penting kerjasama!!



Settled....tinggal nak pos jer Isnin tu.

Untuk order Ellfie Essence boleh wassap/sms 013 2755197. Harga promotion tinggal sehari jer lagi...cepat!! cepat!! sebelum terlambat.


4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Nurzakiah Hanum said...

bestnya sis
all the best

Farah Waheda Wahid said...

lama tak nyinggah, nak kena gali jugak ni kak engku... elffie set ni apo... he he he...

Atie said...

Yay nak keluar loose item ya..sy nak try cleanser dulu:)