Nuffnang Advertisement

Monday, February 23, 2015

Happy Birthday to me!!


Elly dengan drama tangisan tidak dapat dipisahkan. I feel so sad (sedih dalam kegembiraan) tak sangka ramai sangat orang sayang Kak Elly. Alhamdullilah Kak Elly dikelilingi orang yang baik2 dan sentiasa menyokong Kak Elly.

Syukur alhamdullilah tahun ni genap umur Kak Elly 38 tahun. Semoga tahun ini di permudahkan segala2nya, diberikan kesihatan yang baik, menjadi anak yang taat kepada ibu bapa, isteri dan ibu yang solehah utk anak2 dan suami dan dijauhkan dari musuh dan perkara yang tidak baik...amin.



Ini lah nyawa saya. 

Tahun ni tak seperti tahun2 yang sebelum nya. Kalau dulu tak dapat hadiah jer terus sentap, tunggu jer bila En Win nak bagi bunga, tunggu jer bila mak nak call, tunggu jer bila anak2 nak bagi kad ucapan..kadang2 tertunggu suprise dari kengkawan....hahaha

Tapi bukan untuk tahun ni...Kak Elly tak mengharapkan apa2 dari mereka cukup lah sekadar keluarga ada disisi. Kak Elly rasa faktor usia ni....hahaha. Suami dan anak2 hug and kiss pun dah rasa cukup2 dihargai...sah faktor umur...hahaha.

Malam tadi just gi keluar makan2 macam biasa tak ada apa pun yang special. Kelam kabut balik sebab nak tgk Anugerah Meletop. Tepat kul 12...dapat cium dan nyayian dari suami dan anak2. Terus loncat2 kegembiraan. Tak sibuk pun nak tiup lilin atau cari hadiah atas katil.



Tapi tetap dapat ni....OMG!!! En win dah pandai cari hadiah...hahaha. Walaupun tak ada cake cuma pinggan sahaja Kak Elly tak kisah janji itu barang saya suka....huaaaaa I lap u Pa. Tahu jer isteri suka selfie, kagum sekejap sebab Gopro ni Kak Elly minat dah bertahun2 tapi bila mintak En Win buat dek jer macam tak dengar apa2. Rupanya tahun ni dia beli....suka3.

Untuk korang semua...thank you soooo much. Awal pagi dah menyanyi awal pagi dan wished Kak Elly. I is terharu!!

Thanks korang!!

21 comments:

Jueliza Jamani said...

happy besday kak elly

I-am-Cheeky Kitty said...

Happy birthday Kak Elly! Moga-moga you and your family panjang umur, sihat wa'alfiat and sentiasa bahagia.

Nurzakiah Hanum said...

HB SIS

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

semoga kebahagiaan sentiasa menjadi milikmu yang...happy birthday!

Unknown said...

hepi besday kak..kompom lps ni gambar meletop-letop..:)

Namee Roslan said...

kak elly....happy birthday. semoga terus bahagia dengan family !! doakan kak elly panjang umur. stay pretty and jelitaaa !! bagi tips sikit mcm mana nak cantik mcm kak elly ni !!!hehe

annapeje said...

good morning n happy birthday kak elly n many many happy returns

Permatabiru said...

happy birthday kak elly..nk wish go pro juga for next birthday hahaha

~ALL ABOUT US~ said...

Happy Birthday Kak Elly.... Moga sentiasa dimurahkan rezki & dipanjangkan umur....

http://danishmyamyra.blogspot.com

εïзmummyHazaεïз said...

happy bday kak elly... Romantic okeh gopro ateh pinggan, u..

nurul asiken.apandi said...

Happy birthday to kak Elly..semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa dikelilingi orang2 yang penyayang

mamabeauty said...

Happy Birthday Elly, semoga panjang umur n murah rezeki.. lebih berjaya dan menten jelita okay.. hehe

fayreen mizan said...

Happy birthday, Elly. * Aku nak tertaip Elfie ko! Semoga semakin success, comel lote sokmo n dilindungiNya. Stay da bomb!

FadMN said...

Happy besday kak elly cantik.semoga sentiasa dirahmati & dilindungi.

FAD

Suffiah zee said...

Yeppi besday kak.....

http://heaven2104.blogspot.com/

ummi_khalish said...

sanah helwa kak elly...

izniwahidah said...

Hepy besday kak ely! 😊 semoga panjang umur murah rezki dan berbahagia di samping keluarga. Aminn.

Mrs pink said...

Happy belated birthday kak elly.. May Allah shower u with lot of love and happiness. In sha Allah.

bbreena81 said...

Happy Birthday K Elly :)

bbreena81 said...

Happy Birthday K Elly :)

Bluehoney Ena said...

Happy birthday sis..
Stay chantek jelita n berbahagia yea..
sama bday dgn asben saya.. :D