Nuffnang Advertisement

Thursday, February 5, 2015

Ellfie Essence Testimoni lagi...


Alhamdullilah dan terima kasih pada yang sudah beli Ellfie Essence. Bagi yang belum beli lagi korang still boleh order dan whatapp/sms 013 2755 197. Pada siapa yang dah beli Ellfie mintak korang nanti share testimoni jugak ya.

Semalam Kak Elly terima banyak soalan....

Produk ni sama ker dengan Tabita?
Jawapan: TIDAK....Produk kita tak sama langsung dengan Tabita korang boleh cuba beli dan pakai dulu dan bezakan nanti.

Kulit nanti akan mengelupas atau terbakar tak?
Produk ni lembut, tak mengelupas, cuma akan mengelupas sedikit sahaja dibahagian hujung hidung sebab disitulah selalunya ada whitehead. Bila korang pakai Cleanser Ellfie nanti korang boleh rasa kulit menjadi lembut dan InsyaAllah segala masalah kulit akan hilang

Bila boleh nampak kesannya?
Depend on individu sebab hormon dan kulit muka tak sama...kadang2 2 minggu dah boleh nampak kesannya. Ada jugak 3 minggu baru boleh nampak kesannya.


Tak jual loose item ker?
InsyaAllah next month loose item akan dikeluarkan. Buat masa ni kita hanya keluarkan set sahaja

Buat masa ni itu jer soalan yang kerap ditanya...kalau ada soalan lain nanti Kak Elly share ya.


Bukan nak bangga diri...tapi Kak Elly mmg sangat2 berpuas hati dengan kulit muka Kak Elly sekarang. Kalau nak keluar just tepek loose powder jer sebab kulit dah sekata. Confident level pun ada up sikit kalau nak gi mana2 tak perlu nak tepek foundation lagi. Kak Elly dah pakai Elffie hampir 4 bulan dan semakin jatuh cinta dengan produk sendiri.


Ayoyo...ini perempuan banyak malas pakai skincare. Kena ingatkan tiap2 hari baru bontot dia gerak. Tapi still dah boleh nampak perubahan kat muka Peej. Mmmg rutin aku setiap kalau jumpa Peej akan belek2 muka dia...sentuh dan tengok atas bawah. Sekali tu Peej siap nak tumbuk muka aku sbb cerewet sangat...hahaha

Peej punya kulit sangat2 sensitive. Tak boleh pakai sebarangan produk nanti akan gatal2 dan tumbuh jerawat kecik2. Tapi dengan Ellfie so far tak ada masalah. 

Sekarang tengah nasihat kan Peej jangan jadi burung hantu...tidur kena cukup, cara pemakanan kena jaga barulah kulit muka akan tambah kebabom




Ini lagi sorang...waktu mula2 pakai trial Elffie tiap2 hari bagi laporan sampai aku naik takut. Kejap kang...Ly kenapa muka aku tak ok? Filla kau baru pakai 2 hari, sabar ya. 

Ly...aku suka lah muka rasa bersih sangat...Ly kenapa ada jerawat kecik lagi. Takut tak dengar...takut kan orang macam ni.

Kulit Kak Pilla dulu tak sekata, kusam dan banyak jerawat kecik2. Tapi sejak pakai Ellfie dan boleh nampak banyak perubahan. Kulit muka semakin sekata, muka nampak bersih dan jerawat semakin mengecil dan kecut. Of course kadang2 jerawat akan tumbuh sebab hormon dalam badan kita. 


Anny ni kulit muka dia mmg dah lawa. First time jumpa Anny kagum sangat2 bila tgk kulit muka dia..cantik sangat ni. Tapi Anny cuma ada satu masalah pores. So kita bagi dia cuba pakai Ellfie nak tgk ada kesan tak nanti. Alhamdullilah Pores kat muka Anny semakin mengecil dan kulit muka semakin lembut.

Ok siapa yang belum beli lagi...meh lah dapatkan produk kami

HARGA
Promo harga pengenalan Ellfie Essence dari 4 - 18 Februari 2015

RM110.00 (Semananjung)
RM120.00 (Sabah Sarawak)
*Free Postage*


How to Purchase
Whatapp: 013 275 5197
(Dari 9.00 pagi hingga 4.00 petang)


Jangan lupa follow :

Facebook: Ellfie Beauty



**Selamat mencuba produk terbaru kami**


2 comments:

Cik Ecah said...

bestnya...

ecah said...

salam kak elly..nak tanye.ellfie ni sesuai tak untuk gegadis2 20an?