Nuffnang Advertisement

Friday, February 27, 2015

3 hari jer lagi


Salam Jumaat!!

Saja kacau korang pepagi ni....nak remind Ellfie Promotion tinggal 3 hari jer lagi. Bermula 1st March Ellfie akan kembali kepada harga asal iaitu:-

RM120.00 (Semenanjung Malaysia)
RM130.00 (Sabah & Sarawak)



So sesiapa nak order cepat2 ya!!


  
Ramai yang tanya pasal KKM. Alhamdullilah Selasa lepas Ellfie Essence dah berjaya dapatkan no kelulusan KKM utk keempat2 produk kami.

Ellfie jugak selamat digunakan untuk ibu2 yang mengandung cuma perlu diingatkan hormon orang mengandung ni berlainan sikit ada yang sebelum pregnant muka bersih tetiba bila mengandung penuh jerawat dimuka. J

Kat bawah ni Kak Elly nak share sikit testimoni yang Kak Elly dapat minggu ni. Nanti kalau free Kak Elly share lagi testimoni ya.


 

Kulit nampak cerah dan sekata  selepas 3 minggu menggunakan Elffie. Tak perlu pakai foundation bila keluar sekarang ni. Kulit semakin lembut dan sekata.



Muka dah tidak berminyak lagi. Kulit muka banyak menunjukan peningkatan. 


Customer ni mula2 pakai agak agak berat hati untuk meneruskan memakai Elffie Essence sebab muka naik merah2 dan peeling. Kak Elly mintak teruskan..mungkin kulit agak sensitive dan ini juga salah satu proses pemulihan kulit mati. Biji2 merah yang timbul dimuka akan kecut dan ada peeling sikit. After 2 - 3 weeks (depends on kulit) kulit akan menjadi sekata. Kalau sesiapa yang ambik supplement makesure kena minum banyak air ya.

Alhamdullilah setelah 3 minggu...pengguna ini sangat berpuas hati dengan kulit mukanya sekarang!!

Ok..Kak Elly chow dulu...minggu ni bukan main boss bagi kerja melambak giler..

Tata


1 comment:

Mrs pink said...

As salam kak elly .. Salam jumaat.. 28th to 1st march selang sehari je kak elly. Hehheheh today dh 27th ;). salam takziah untuk kak elly and family.. Semoga kak elly terutama en win tabah menghadapi. Semoga roh arwah bapa mertua kak elly di cucuri rahmat. Al-fatihah