Nuffnang Advertisement

Tuesday, January 6, 2015

Teaser London & Paris


Assalamualaikum....Selamat Tahun Baru dan Takziah, Kak Engku ucapkan kepada mangsa banjir dan crew serta passengers QZ8501.

Harap permulaan yang baik untuk tahun ni untuk korang semua dan termasuk Kak Engku jugak. 

Rindunyer nak menulis...rindunya Kak Engku nak mengadu damba dengan korang. Rindunyer London...ecececeh....hahaha. Hari ni first day Kak Engku mula bekerja...banyak benda nak kena settle kan. So tak dapat lah dah berceloteh panjang2....korang tengok gambar teaser ni dulu ya...kalau Kak Engku free esok boleh berkongsi cerita...kalau free lah. Nampak macam tak free jer...melambak kerja menanti. Itu belum part pilih gambar vogue lagi...muahahahaha.

Ok chow dulu yek....


















12 comments:

mama tisya said...

welcome back..rindu london jugak hehe

Jueliza Jamani said...

woww kak elly g London.. cepat2 upload.. tgk gambar pun jadi lahhh

Cik Puan Eka said...

kita menanti update kak engku hehehe

mamabeauty said...

Hatiku tertinggal di Paris giteww..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak elly, bestnya pergi sana.. update cepat ya. nak baca hehehee

//DamyaMastura said...

Gigih hari hari menunggu kak elly update hehehe. Rindu akak!

lela mohd nor said...

rindu ngn kak engku nyer cerita..up cepat2 tau..

yoorin melacolea said...

ni baru intro ni... update cepat2 entry pasal london & paris tuu..heeee

noorazila abd razak said...

mengadu domba lah kak engku..damba tu saya yg dambakan cerita2 dr kak engku :D

FadlinaMokhtar said...

Cepat la update kak engku
FAD

Bitt (double IS) said...

hi salam kenal...

cantik gambar ;)
rindunya paris juga ehehee

visit me later yeah ;)
http://bitttravel.blogspot.com

Latifah said...

Salam ziarah..

Cantik nya London.. bila la nak mampu pergi kesana..

LatifahFazri