Nuffnang Advertisement

Friday, January 30, 2015

1st Baby


Amboi tajuk entry nak gempak2 jer...hahaha. En Win bukan boleh dengar ayat baby2 ni kang laju jer bisik kat telinga aku...eh! malas lah aku...kang i muntah2 u tengok jer bukan nak tolong muntah sekali...kahkahkkah.

Dua tiga hari ni busy sikit uruskan hal Ellfie Essence...1st baby aku, Filla dan Peej. Uruskan kan itu ini...sediakan apa yang patut. Of course kita nak bagi yang terbaik untuk korang semua. Bukan benda yang mudah...percapaian yang boleh membanggakan. Asyik bertekak manja2 jer dengan Filla tapi Peej jugak terbaik dengar dan pandang jer. Paling kuat dia jerit "diam lah giler"...hahahaha



Waktu pergi ambik Ellfie Essence ni hidung aku ngan Peej kembang2 tahan kegembiran. Giler tak gembira berbulan2 kot discuss benda ni. Sambil drive sambil pandang jer kotak yang Peej pegang tu. Lepas tu rasa bangga kat diri sendiri dan bangga kat kawan2 rapat kesayangan aku ni. Yang paling best suami bagi support 100% kat kitaorang. Suami2 pun ada tugas memasing. I love u husband...eh! hahaha



Untuk keterangan lanjut pasal produk ni next week Kak Elly and the geng akan up entry dengan full information dan testimony. Bagi kitaorang settled semua benda dulu yek. Korang boleh follow 

Facebook: Ellfie Beauty

Ok chow dulu...Salam Jumaat

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

Dana Anuar said...

Nama Kakak saya!

Wan Ellfie namanya!

mamabeauty said...

tahniah you ols bertiga

proud of you girls..

Miss Wanie said...

Elf. Teringat lord of the rings. Hehehe. Congrats kakaks, mohon dijual pada harga mampu milik. hehehe.

Mrs pink said...

packaging is important in product manufacturing & ur product have an exclusive packaging just like well known product. congratulation kak elly & the geng