Nuffnang Advertisement

Monday, December 22, 2014

Tahniah Thailand


Eh! belum lagi entry terakhir...rugi rasanya kalau tak share ngan korang semangat cintakan Malaysia. Hari Sabtu tu kitaorg mmg tak letak harapan tinggi sangat buat pasukan Malaysia tetapi tetap turun ke Stadium utk bg semangat kat pasukan Malaysia. Sambil2 tu blh intai2 pemain no 7....biarlah org cakap dia gay janji Kak Engku suka jer nengok muka abg 7....haha


Kalau ikutkan hati nak pergi naik motor jer tapi sebab Yaya nak ikut terpaksa lah pergi naik kereta. Pitam sangkut dalam jem 2 jam.

Sampai2 tgk filla ngan radie dah tunggu...eksyen kak pilla sampai cepat sbb merempit jer malam tu. Muka penuh bangga tunggu Kak Engku sampai.

Waktu tu mmg penuh orang sana sini dan paling tak best Kak Engku rasa sebab ada ibu bapa yg sanggup bawak baby dan budak2 kecik. Sian nengok nyer...dah lah berimpit2 panas pulak tu. Next time siapa yg ada anak kecik rasanya tak perlu kot gi stadium...bahaya!!


Serius kak engku bangga anak2 punya semangat macam ni...

Malam tu rasanya diorg terjual tiket lebih daripada sepatutnya sbb ramai tak dapat tempat duduk...siap mengamuk2 kat
luar stadium...nasib anak buah kak engku dah chop kan tempat awal2 itu pun tempat yang tak berapa nak best. Jalan nak ke tempat duduk pun orang dah block tertolak2 mlm tu...mana tangan pegang air ngan burger lagi. En Win ngan Radie kerja diorg menjerit jer "tepi2 org nak lalu ya". Kaki aku habis lebam kena impit ngan kerusi tapi Kak Engku tetap bertabah...haha


tapi serius tak sangat pasukan Malaysia hadiah kan 3 goal malam tu...macam nak terkeluar anak tekak aku menjerit...itu belum lagi spek mata aku tercampak dan aku rasa filla yang tertumbuk mata aku...eh! haha.

En Win buat perangai giler siap melompat tersangkut kat pagar....radie kerja dia merakam gambar lepas tu esok kutuk giler2 kat group...tampar nak



Malam tu sebab excited sgt Filla peluk kat leher aku sampai tercekik ya...aku maafkan jer lah sbb tgk semangat dia lain macam malam tu. Lompat pun dah tinggi sikit...hahaha

Tapi nasib baik dia yg jumpa spek aku dan selamatkan dari di pijak...i lap no 7...eh! silap i lap kat pilla.


Walaupun kita kalah malam tu tapi kita kalah bermaruah. Adat pertandingan ada kalah dan menang. Tak perlu menunding jari cari kesalahan sana sini. Mereka telah berusaha hingga peluh yang terakhir.

Tahniah buat Thailand terutama abg 7...Abg wow!!

Tabik spring Ultras Malaysia sekali lagi

Korang Kak Engku update entry ni guna phone...dah ada kemajuan dlm IT ni...so blh lah Kak Engku buat lintas langsung nanti....dah retis sgt perangai ni...Matilah di hencap haters...hahaha

ok lah....good night!!










2 comments:

Jueliza Jamani said...

hehheeh abg no 7 yer..

Aliff Afandi said...

Assalamualaikum....maaf kerana mencuri sedikit masa anda..saya ada jual Powerbank OEM Xiaomi 10400mah dgn harga rm50 termasuk postage....6 bulan warranty disertakan dgn Powerbank...boleh pilih warna kegemaran anda...ada warna biru,silver dan hijau...pm saya di 01112333007 untuk order dan melihat pic powerbank....tolong forwardkan kepada rakan anda...
PROMOSI AKHIR TAHUN!!

Beli 1,Rm5O
Beli 2,Rm95
Beli 3,Rm135

Beli Cepat2!! sementara stok masih ada.../::D