Nuffnang Advertisement

Thursday, December 18, 2014

Anak yang sihat ialah anak yang cergas


Hari ni Kak Engku nak share sekali lagi dengan korang semua kebaikan Susu MARIGOLD UHT. Pastikan anda korang jugak membesar bersama dengan Susu MARIGOLD UHT kerana ia mempunyai banyak kelebihan dan kebaikan untuk anak2 anda nanti.Susu MARIGOLD UHT ialah minuman nutrisi ideal sesuai untuk semua pada setiap hari dan masa. Susu MARIGOLD UHT ialah minuman yang diperkaya dengan Kalsium, Protein dan Susu MARIGOLD UHT mempunyai formula unik BonePlus tulang. Yang paling penting Susu MARIGOLD UHT tidak mempunyai bahan pengawet dan dinikmati di mana-mana dan bila2 masa kerana bungkusan yang mudah.


Kak Engku akan pastikan anak2 mempunyai tulang yang kuat dari sekarang supaya mereka dapat menikmati hidup yang sihat, gaya hidup yang aktif  supaya dapat membantu mereka membina kekuatan, kebolehan dan membekalkan keyakinan sepanjang hidup. Cabaran adalah mudah apabila asas kita kuat.Susu MARIGOLD UHT membantu anak2 membina tulang yang kuat dan berterusan. Anak2 kita memerlukan nutrisi yang betul bagi membantu tulang yang kuat dan badan yang sihat. Susu MARIGOLD UHT sangat  dan sangat bagus. Pastikan mereka mendapat nutrisi berikut setiap hari :-

Kalsium
 * untuk menambahkan kekuatan pada tulang dan menyokong rangka badan
* pengambilan produk tenusu bagi keperluan yang mencukupi

Vitamin D
* membantu badan menyerap kalsium
* sumber dari vitamin D adalah termasuk ikan, kuning telur dan susu yang diperkaya oleh Vitamin D

Protein
* membina ketulan pada tulang, otot, tulang rawan, kulit dan darah
* pengambilan kedua-dua Protein dan Kalsium akan saling bertindak membina keperluan bagi tulang yang sihatSusu MARIGOLD UHT boleh didapati dalam pilihan 4 jenis perisa. Susu Penuh Krim, Coklat, Rendah Lemak dan StrawberiMasa depan yang sihat bermula dengan Susu MARIGOLD UHT. Susu MARIGOLD UHT diperkaya dengan Kalsium, Protein, Vitamin D dan formula unik BonePlus untuk pertumbuhan tulang.

Jom ramai2 kita dapatkan Susu MARIGOLD UHT untuk anak2 anda. Ia sangat mudah didapati di semua pasaraya utama, pasaraya hiper, kedai2 runcit, kedai di stesen pam minyak dan pasaraya mini.

Untuk mendapatkan keterangan lebih lanjut tempat dan kebaikan Susu MARIGOLD UHT untuk anak anda...sila layari website ini www.marigold.com.my/UHT.html . Korang juga berpeluang melihat produk2 Marigold di laman web tersebut.
No comments: