Nuffnang Advertisement

Thursday, November 13, 2014

Kak Pilla Birthday


Sabtu lepas celebrated Kak Pilla Birthday kat Majestic hotel. Suka lah tu orang nyanyi untuk dia....hahaha. Ingat ya aku punya birthday nanti aku nak live band...tak nak korang nyanyikan aku tak teruja nak dengar suara korang. Please kumpul duit dari sekarang pikir tempat yang special untuk Kak Engku aka Popo.



Walaupun entry pasal birhday Filla tapi harus gambar tuan belog dan kekasih hati lagi tersayang kebabom berada di carta atas. Birthday girl nanti2 kita letak gambar dia...haha. En Win ni dalam gambar bukan main hebat nampak kurus aku punya gambar yang nampak meletup2 tembam especially part pipi.



Jangan tertipu Kak Engku sebenarnya makan berpinggan2 cuma malas nak snap kang aku tunjuk korang tanjat pulak...jadi tak usah buat keadaan menjadi hura hara ni disini...haha

Malam tu aku ambik Peej kat rumah terus gi Majestic Hotel. Filla ngan Radie tak sampai lagi. Eh! buat2 lambat nampak...ingat aku nak tunggu makan sama2...nando yo perut i dengan suami harus dijaga kang dah sampai pepandai lah jalan sendiri tak ada nak beriringan dengan Kak Engku.



Peej



Filla



Tuan Belog



Para suami yang suka bergambar tanpa mengajak isteri2 mereka



Dan sangat ketara overnya adalah Ben...Eh! dah macam Dato2 aku tgk Ben ni.

Ben: Radie...aku nak kau snap picture aku waktu tengah berjalan. Bak pinjam spek kau Radie...Win beg kau pun bak sini.



Tengah makan2....cake pun sampai maka nyanyi lah kitaorang beramai2 untuk Kak Pilla yang tersimpul malu itu. Jangan nak pura2 malu Pilla aku tahu kau teruja kan siap request nak tiup dua 
kali. 

Filla ni korang nampak jer brutal tapi manja. Aku kurang melayan kemanjaan Filla ni...Peej rajin layan....hahaha. Berani dia nak manja2 dengan aku...I Popo ya kena tegas dan eksyen.



Next week Kak Pilla nak bercuti kat Pantai jadi aku ngan Peej share belikan lah selipar yang cantik untuk Kak Pilla. Hope bila dia pakai selipar tu terkenang2 lah wajah kitaorang nanti



So far kitaorang boleh ngam...tak pernah pun kecik2 hati walaupun memasing kalau mengutuk macam puaka bunyi nya,..haha



Laki2 ku gangster



Us!!

Korang bila nak bercuti lagi ni....tak sabar nak tidur sekatil ngan Kak Pilla...hahahaha



Gambar kat atas ni tak berapa hebat sangat.....cuba tgk gambar kat bawah ni
















paling WIN!!!


8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best kan
hb for ur friend sis

kathy jem said...

hahaha kelakor masing2..happy birthday Filla...

Liyliz said...

besnye kakak-kakak ni semua

εïзmummyHazaεïз said...

Comey korang.. Happy bday kak pilla

Chekgu Azrine said...

Sweet semua..kelako jgk tgk abang ben peej

FadlinaMokhtar said...

Suka tgk frenship korang.
FAD

mamabeauty said...

hiks Alhamdulillah dikelilingi kawan2 yang satu hati dengan kita thru thick n thin..

gambar last tu memey tak leh blah la hahahha..

Izura Mohamad Sobri said...

happy friendship ;)
feel free to follow my blog. baru lagi ni ;)
www.izurasobri.com. thanks ;)