Nuffnang Advertisement

Thursday, October 9, 2014

MAGICNATURA COLLAGEN LIPSTICK


Ramai orang dok bercerita pasal Collagen Lipstick ni. Giler tak nak beli harus lah Kak Engku pun kena rembat satu. Biar En Win nampak macam baby jer bibir Kak Engku nanti....hahaha.

Serius korang kena cuba....lipstick ni warna natural kalau letak jer kat bibir dia akan bertukar warna mengikut suhu badan. kalau hormon tu sihat dan darah berjalan lancar merah lah bibir tu nanti. Tapi Kak Engku punya warna pink sebab dia ikut hati dan perasaan Kak Engku yang suci murni ini...hahahahah 



Kebaikan lipstick collagen ni :-


* Gincu pelembap bibir berkolagen. 
* Merawat bibir yg kering dan merekah
* Merawat bibir yg hitam n kusam  akibat merokok atau faktor keturunan
* Mengelakkan bibir dari pecah2 dan berdarah
*Menyerlahkan seri wajah
* Warna natural/semulajadi mengikut suhu badan dan kepanasan darah
* Haruman Strawberry
* Tahan lama selama 12jam
* Membuatkan bibir sentiasa lembap, seksi serta mempesona




Terbaru dari Seri Dewi Malam..



Haruman Strawberry



Membuatkan bibir sentiasa lembap, seksi serta mempesona...aaaauuuwww




See warna pink kan bibir Kak Engku

Bagi yang berminat utk mendapatkan produk2 SDM yg lain sila hubungi SMS/Whatsapp/Telegram Irra Monday @ 013-360 3199.

Atau Facebook : Irra Monday SDM

Facebook Page : Seri Dewi Malam


Harga: 
SM: RM22/sebatang (postage Semanjung RM6.00)
SS: RM25/sebatang (Sabah & Sarawak RM10.00)

4 comments:

Mila Hilas said...

sy pn pakai lipstik collagen..tp brand lain la

Miss Moon said...

tetiba aku tergoda n rasa nak terbeli ....aci tak ....

Lynn Hamzah said...

wow...comfirm halus mulus bibir kak elly lepas nie...

Nurzakiah Hanum said...

comel2