Nuffnang Advertisement

Tuesday, October 14, 2014

Jump Street


Disebabkan aku mak yang pemalas nak buat birthday party anak, malas nak buat party pack, malas nak order makan dan malas nak order cake jadi untuk menyenangkan kerja dan aku sekali boleh bergembira aku mintak tolong anak buah aku emy gi booking tempat kat Jump Street bawak semua anak buah aku termasuk ibu bapanya sekali bergumbira bersama2.

Disebabkan aku eksyen tak nak tanya harga dan anak buah aku pun memandai2 gi booking sampai 2 jam...maka bila tgk bill aku hampir pitam RM900++ untuk 18 orang. Seorang RM25 x 2 jam. Tertelan2 ailio aku membayar. Tapi lantak lah situ bukan selalu dapat berkumpul macam ni. Anak buah aku gaks yang datang ni pun...jgn kedekut sangat ya Kak Engku...Eh! hahaha



Seksyen 13, Petaling Jaya. Korang gi lah google sendiri alamat ya. 





Tempat ni best giler...korang kena pergi bawak anak2. Tak kisah tua ker muda boleh melompat bersama2. Jadi kanak2 riang macam aku. 



My family. 

Radie cakap lemas shark tu. Berani kau kutuk laki comel aku ya Radie. Aku rasa kau mesti tak boleh lompat macam mana laki aku lompat kat sini...jap2 kau tunggu aku tunjuk



Serius bukan budak2 jer happy... mak budak macam aku lagi happy. Kau ingat senang ker dapat lompat2 macam ni kat rumah



Wah! terror budak tecik ni baling



Kau tgk siapa kat tempat 'Sponge' tu



Beriya melompat bila nak naik terkial2...hahaha



Eh! aku pun ada....hahaha



Amboi suka sangat ni! Of Course lah suka, kecik2 mana dapat main macam ni. Lantak orang nak pandang janji aku ngan En Win happy lompat2.



Si kenit ni habis semua tempat dia lompat



Adik no 5 aku....cuba melompat tapi tak pandai. Lagi pelik dia lompat tapi x naik tinggi...hahaha



Suka kau ya...



Cuba korang tengok...laki siapa tu yang macam nak berenang tu.





Eh!...Eh!,,, Eh! Birthday siapa sebenarnyer ni



Anak buah dengan mak buah sama naik perangai



Cuba kau tgk baju purple tu...kakak aku no 2. Giler hebat perangai tu. Berapa kali telentang jatuh sebab badan tak balance...hahaha





Sendiri jatuh sendiri gelak



Ni dah macam burung helang aku tengok...adik last no. 6



Dia lagi....


Kat sini korang boleh main game jugak. Rebut bola lepas tu baling kat badan pihak lawan. Siapa yang terkena bola kena keluar. Jadi pepandai lari atai melompat.



Kepenatan...





Sebahagian dari Family Raja Kamaruddin



Baju oren ni lah yang jahanam kan duit aku...suka2 kau ya buat booking sampai 2 jam...hahaha




Hetty...aku kalau bercuti suka bawak adik aku yang sorang ni. Senang dia boleh tengok2 kan anak aku. Jadi boleh lah aku keluar malam2 dating ngan En Win. Masih available....sila2.




Yaya dan Ucu



Angkut bapak mertua aku sekali....bagi dia happy sekali. Sian asyik duduk rumah jer...sekali sekala ambik angin luar sikit.

Aku mmg rekemen tempat ni...bawak anak2, adik beradik, kawan2 semua. Lagi best buat party kat sini. Serius mmg best sangat.




3 comments:

eyza said...

Bestnya bila sesekali dapat berkumpul satu family macam ni.. mmg fun..

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Ati Hafi said...

kalau tengok org pegi jump street ni mmg best.

haritu ada kawan pegi sini, dgn spupunyer. Spupunyer melompat2 tak hengat lama pulak tu sampai pengsan.

Seronok kan sekali sekala dapat berkumpul buat ektibiti camni.