Nuffnang Advertisement

Tuesday, October 21, 2014

Geng Gossip


Geng gossip kembali bersiaran. No...No..No kitaorang jarang gossip sebab memasing sibuk cite pasal perniagaan jer. Buat masa ni diorang lah yang paling rapat dengan aku. Macam mana tak rapat dah setiap hari Sabtu mesti melepak. Cuma lately ni banyak hal so dah dekat 2 minggu tak jumpa. Hari Sabtu lepas bila dapat jumpa terus excited. Terus whatapp ajak makan sedap2...hahaha dengan alasan celebrate business baru Filla yang hebat lagi blur lagi cerewet tu....hahaha.









Hahaha...perangai macam budak2 kan. Bukan main berlakon cikgu2. Itu jer lah kerja kitaorang bila memasing tengah stress. Peej aku nyampah kalau dia tengah busy dia tak layan aku ngan Filla. Tapi kalau Filla tengah free bila dia whatapp waktu tu aku tengah busy atau tak busy pun aku tak layan....hahaha. Nanti dia bebel kat whatapp..."tak nak layan i ker"



Korang jangan main2 sekarang ni sembang pasal business jer tak main cite kosong2 ni. Cita2 nak tinggi jer berangan nak jadi jutawan nak pakai kereta mewah2, nak melancong pun luar negeri jer...hahaha. Ciri ala2 datin tu dah ada sangat tu...haha



Us


Kitaorang makan kat La Bodega. 

Filla hari tu makan Spaghetti...sampai2 jer spaghetti mulut dia bebel2 cakap banyak lah...dia kenyang lah. Tapi tak sampai 1/2 jam licin ya makan tu....hahaha. Peej gaks bagus makan slow2 jer nasi tu tapi tetap licin. I tak makan banyak cuma order ayam ngan roti jer. Biasa lah orang pandai jaga badan...hahaha



Tengah borak2 tetiba Filla keluarkan buku kecik dia tu. Terus aku ngan Peej rasa nak muntah...hahaha. Bukan main selak sana sini cari nama customer tak jumpa lepas tu mulut bebel2 tanya kitaorang. Eh! kau yang tulis lepas tanya kitaorang pulak. Tapi aku biarkan jer lah...biar peej yang layan. Aku perhatikan perangai dia sambil minum tea dalam teko...hahaha


13 comments:

maria YAHYA said...

syoknyer!!! santai je..

MG schmidt said...

byk nye filla tulis dlm bku kecik dia tu..
mcm krangan pdnek je ..penuh nampak ..huhu

mamabeauty said...

tidak mudah kan nak ada kawan yang sekepala dengan kita..

Liyliz said...

wow mg happening la kan

Nurzakiah Hanum said...

syoknya lepak bersama geng

Chekgu Azrine said...

Semoga bisnes uols semua maju..:-)

FadlinaMokhtar said...

Kihkih kelakar la.nak cerita pasal tmpt makan sampai melalut jadik cikgu dah.
FAD

N Farah .nfu. said...

Kak elly bila nak tunjuk dapur baru rumah mak akak hehe

atie isa said...

Kak elly xsabo nak tnggu akak update dapur
baru mak akak...

atie isa said...

Kak Elly update da dapur baru mak akak..
Xsabo nk tgk basil he... Hehe

nor hayati abdul halim said...

kita pun ada buku kecik yg semak mcm kak pila tu..sangt berjasa buku tu

nor hayati abdul halim said...

kita pun ada buku kecik yg semak mcm kak pila tu..sangt berjasa buku tu

nina newton said...

hahaha elly... i hari2 buka blog u pastu gelak2.. hahaha