Nuffnang Advertisement

Thursday, July 17, 2014

Perfection Brightening Foundation


*Scroll down for new entry"

Wanita dan foundation memang tak dapat dipisahkan, betul tak?? Cuma kita kena pandai memilih colour foundation yang sesuai dengan kulit wajah kita. Jangan Terlalu gelap atau terlalu putih, kena betul2 cari yang sesuai dengan wajah kita barulah kulit muka menjadi sekata. Barulah jerawat dan jeragat akan dapat dilindungi dengan sempurna dan paling penting foundation yang dipilih haruslah boleh bertahan lama.

 Kak Ton ingin memperkenalkan dekat korang produk terbaru iaitu Perfection Brightening Foundation By Qalesh keluaran Qalesh Global. Foundation ini boleh didapati dengan 2 warna iaitu beige dan natural. 

Warna Beige (untuk kulit cerah)  
Warna Natural (untuk kulit sawo matang). 


Jom kita lihat dan baca Keistimewaan Perfection Brightening Foundation :-

 * Setaraf jenama antarabangsa
* Menghasilkan effect shining and glowing
* Kulit lembap and tidak berminyak
* Sesuai untuk semua jenis kulit
* Full coverage and long lasting
* Tekstur ringan and lembut
* Tidak bercapuk and wangi
* Merawat wajah yang kering,kusam dan berjerawat
* Perlindungan dari matahari dan panas
* Solekan kekal cantik berseri



Foundation ini sesuai untuk semua peringkat umur. Juga sesuai untuk semua jenis kulit. Jadi tak yah nak pening2 nak pilih warna foundation yang sesuai untuk kulit korang. Sangat sesuai untuk wanita yang lasak, elegant dan untuk wanita berkerjaya atau pendek kata sesuai untuk jenis kulit.



Perfections Brightening Foundation By Qalesh setanding jenama terkenal Chanel, Estee Lauder dan Lancome. Jadi kenapa kena bayar lebih?

Kini foundation sehebat Chanel dengan effect yang sangat menakjubkan! Dengan PBF By Qalesh tak perlu lagi nak tekap minyak di muka sebab foundation ini langsung tak berminyak, ringan, smooth and wangi!! Sebelum pakai foundation ni, selawat ke atas Nabi 3x then apply pada muka Insyallah bila dah pakai pasti ada Nur pada wajah anda.Kulit cantik bersinar bagaikan cahaya. Kekal Glowing, Flawless and Shining sepanjang hari "Untuk Wanita Yang Ada Class"



Kalau pakai foundation ni hari-hari, insyallah kulit akan jadi cerah secara semulajadi kerana dalam Perfection Brigtening Foundation ini mengandungi agen pencerah. Ia juga melindungi dari cahaya matahari kerana juga mengandungi sunblock and ada UV protection.


 Selain UV Protection, Perfection Brigtening Foundation ini juga mengadungi moisturiser yang tinggi yang akan membuat kulit mukan menjadi lembut. Kulit muka juga tidak akan bercapuk kerana structure sangat lembut sangat and ringan. Makeup tak akan jadi berkilo dan kulit akan kelihatan soft jer. 



Alami lah perubahan ketara hanya dengan sebotol Perfection Brigtening Foundation



Kesimpulanya Perfection Brightening Foundation mengandungi :-

 Agen Pemutih - Untuk kecerahan Wajah

Anti Acne - Untuk mengecutkan dan menghilangkan jerawat

Sunblock - Perlindungan dari panas



Moisturiser - Untuk pelembap kulit



SPF 15 - Perlindungan dari matahari



Vit C,Vit E - Untuk memberi vitamin pada wajah agar kelihatan berseri

UV Protection - Menghalang dari terkene panas matahari yang merosakkan kulit wajah


Eh ada banyak lagi la benefit untuk sebotol foundation ni. Korang memang kene cuba! Kulit kene jaga nak raya ni…tak meletup ker dipagi raya!! hahaha .Insyallah pasti puas hati.


Jom kita lihat testimony dari artis2 terkenal...ya betul artis pun pakai tau produk ni



Komen positif dari Natasya Hudson. 

" Menarik sangat foundation ni! ada SPF 15 dan penuh dengan kelembapan & texture yang licin dan smooth untuk kulit wanita Asia. Tak dilupakan packaging yang comel dan elegant"

See artis pun puji tau...makna nya foundation ni mmg terbaik



Pelakon Tentang Bulan, Ftain Afeefa pun menggunakan Perfection Brightening Foundation.

"Tak perlu pakai tebal, pakai nipis jer and yoyr done!! It's perfect for my skin. Texture ringan"


Jom kita lihat komen dari pengguna PBF by Qalesh



"Memang best sebab muka tak berminyak dan bila pakai sangat selesa...solekan kekal cerah berseri"

Apa tunggu lagi...foundation hebat untuk orang2 hebat. Apa?? nak tgk testimony lagi...jom!!


Testimony produk PBF


Testimony 1


Testimony 2



Testimony 3 



Testimony 4





Testimony 5

Masa yang ditunggu2….nak tau tak berapa harga PBF ni!!



Hanya RM79.00. Sangat murah dan berbaloi kan. Korang mmg kena cuba PBF ni dan InsyaAllah akan berpuas hati.




Untuk mendapatkan keterangan lanjut boleh click di Fan Page Qalesh Official https://www.facebook.com/Qalesh


Stokis/Pengedar/Dropship diperlukan


Instagram : qaleshhq

Fan Page : Qalesh Official HQ

Hotline/Wassap : 0175722411


SELAMAT MENCUBA!!


3 comments: