Nuffnang Advertisement

Tuesday, June 3, 2014

Ngadanyerrrrrr


Janji dulu dengan Kak Ton...kalau korang baca nanti korang tak muntah darah, korang tak jeling2 lepas tu dalam hati maki2 Kak Ton...hahahahaha. Nak cite tapi malu...takut nampak ngada2 tapi mmg ngada pun...hahaha. Lantak arrrr nak cite gaks. Korang jeling korang yang berdosa...kahkahakah.

Makin dah berusia ni makin banyak ngadonyer...dulu kalau En Win gi kerja balik lewat malam Kak Ton tak pernah kisah...berhari2 duduk Guangzhou beli barang pun jarang Kak Ton merungut...tapi lately ni....aaaaauuuuwww macam tak boleh jer berjauhan....rindu2an. Ya Ampun malunyer.....hahahahaha. Kenapa eh!!! korang pun macam tu ker....atau Kak Ton sorang jer over...manja terlebih #sorokmukakatbantal. Iya lah dah itu jer pun kawan baik Kak Ton kat rumah ni dia lah kawan bergaduh dan kawan manja2 Kak Ton. Anak2 dah besar semua dah ada bilik masing2 nak tengok TV malas ntah apa2 cite sekarang ni...Sabtu lepas korang tgk tak cite Keith Foo ntah apa2 ntah. Aku ni jenis kalau tgk tv suka jer menyelit kat En Win...tak nak sambung arrrr malu....hahaha.



Minggu lepas dan minggu ni En Win busy dengan job permindahan dekat MOF. En Win kena monitor staff  buat kerja sebab diorang ada dateline kena siap kan. Tiap2 hari keluar rumah kul 6.30 pagi   dan sampai umah kul 2 pagi jer. Itu sebab lah Kak Ton sunyi dan rindu2an....hahahaha



Korang kalau nak pindah office ker nak pindah rumah ker...call MG Movers ya. Kitaorang cover semua tempat termasuk outstation jugak.....012-3559085



Sunday tu dah tahap bosan duduk kat rumah...maka Kak Ton dengan berat hati jalan bertiga sahaja. Bawak budak2 gi Pavillion ada barang yang diorang nak mintak Kak Ton belikan..ok lorrrrr



Sampai2 makan dulu Food Court Pavilion...asal makan jer snap gambar hantar kat En Win...aaaauuuwww anje sangat ni!!



Belanja sikit budak2 beli satu dua baju. Yaya sekarang dah pandai pilih sendiri dan baju pilihan kebanyakan nyer dah ke arah remaja. Kak Ton sementara tunggu tu sempat lah selfie sekejap...



Kak Ton pernah cite yang budak2 berdua ni  nak tukar design bilik...tapi tak lah tukar sederap macam tu...bankrupt lah Kak Ton...beli sikit2 nanti dah complete barang2 baru boleh buat sekali.. Kedai "Typo" ni barang kat sini agak mahal sikit tapi semua cantik2 tu yang tak boleh beli sederap kena beli satu2. Kak Ton kalau masuk kedai ni urut dada menahan nafsu....hahahaha




Diorang nak buat design ala2 macam ni ada huruf2 kat atas kepala...lepas tu nak letak frame unik2 katanya. Teenager konsep. Mak kau ni dulu bilik pun share ngan nenek tak berani nak gantung gambar pun...nak lekat2 kat dinding pun takut nenek koyak kan....hmmmmm.



Settled semua gi minun Starbuck. Tadi shopping sikit pun tak ingat suami bila duduk jer minum2 rindu bertamu kembali....hahahahaha



Terus hantar gambar....love u....kahkahakaha




Malam tu En Win balik berebut2 ngan anak nak manja2...sah lah Kak Ton tak menang...sikecik ni lagi bijak pilih tempat. kak Ton telan2 airliur jer lah....hahahaha

Ngadakan Kak Ton........#tutupmukasekalilagi

13 comments:

Nurulhuda Abdul Latip said...

Ngada dan manja dengan suami tak salah kan kakton..Biasalah saya pun ada masa cam tu..Bila dekat2 asik nak gaduh je bila jauh2 tu rasa mengada asik nak call jer..

Capt Lalok said...

amboi..hidup penuh dgn bling-bling love2 yer..

aku dah muntah love2 dlm 5 beldi..hahahahah
(gurau je elly)

seronok baca entri ko pagi2..terus teringat laki sendiri

Irfa said...

takpe nak manja2 pun
halalan toyyibah ;)

Cik Puan Fairul said...

salam kenal kak ton..ala kak ton mana ngada2...saya lg ngada2 kak ton...sampai somi pon siap geleng2 kepala...

Azean Azman said...

best baca tulisan elly.. tak muntah lah..lawak adalah hegege..itulah sayang bini tinggal2 kan.. kalau jauh2 kejap baru perasan kita sayang suami..kalau dekat rasa nak gaduh jak hehe

Azean Azman said...

best baca tulisan elly.. tak muntah lah..lawak adalah hegege..itulah sayang bini tinggal2 kan.. kalau jauh2 kejap baru perasan kita sayang suami..kalau dekat rasa nak gaduh jak hehe

Jan@Afzan said...

Takpe kak.. Tak muntah pun.. Jeles ada lah.. Bahagia akak, alhamdulillah..

MimiE said...

kak ton merokok ke? nmpak ade kotak rokok kat situ..hehe

sparkling_deepred said...

amboi kak ton...manja nyew...hihi

Mummydearie said...

Salam singgah Kak Ton *_*

Adatlah tu bila suami takda depan mata memang nampak love 'berterbangan depan mata' sikit punya banyak. Tak payah nak malu-malu sembunyi belakang bantal busuk Kak Ton, kita pun sama. Kalau ada di rumah, nak ajak berdebat je kerjanya :)

hani noordin said...

cuba tengok room design kat sini..my fav page!

http://www.houzz.com/a-teenage-girls-bedroom

hani noordin said...

http://www.houzz.com/a-teenage-girls-bedroom

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak elly. haha samalah kita. biasanya kewl je. kadang2 tetiba je dtg rasa nak mengada nak manja lebih kat suami. hahahha rindu la tu ;p