Nuffnang Advertisement

Sunday, June 15, 2014

Mobile App untuk Tesco Online Malaysia


*scroll down for new entry*

Wah! makin canggih dan hebat Tesco Online sekarang ni. Makin mudah dan senang tak yah sibuk2 nak on computer lagi. Sambil menunggu bas atau minum kat kedai kopi pun boleh membeli belah di Tesco Online dengan menggunakan Mobile App. Bertambah panjang lah jari jemari Kak ton nanti hanya click2 sahaja barang sampai didepan pintu…suka3.

Mula2 kena download Tesco Online Malaysia kat phone korang.




Mobile App dah available kat android phone. Siapa yang ada phone android sila download apps ni. Nampak tak icon kecik kat gambar phone tu macam tu lah akan keluar nanti bila korang dah download. 



Sesiapa yang belum register sila lah isi borang yang disediakan dan yang dah register just sign in her terus



 Lepas tu click kat Groceries. Kalau nak tgk promotion items click kat gambar promotion tu.



Pilih kategori mana yang korang nak shopping. 




Dah boleh terus shopping...jgn ngado2 belajar sendiri cara shopping tu.



Dah selesai membeli barang2, pilih masa yang korang rasa sesuai untuk delivery




Lepas tu dah boleh tekan click 'Checkout'. Senangnyerrr bertambah rajinlah Kak Ton masak lepas ni..hahaha

 Android user...tunggu apa lagi cepat2 download Tesco Online Malaysia ya!!


4 comments:

Ayu azmir said...

memang terbaik....

Nurzakiah Hanum said...

syok gak kan

Anna Ruslina said...

COD? Atau kredit shj?

Elly said...

Anna : Hanya terima Debit Card dan Credit Card sahaja