Nuffnang Advertisement

Tuesday, May 27, 2014

Collagen Cappuccino Plus Vitamin C


*scroll down for new entry*

Aku memang penggila Kopi...selesai makan breakfast atau dinner dalam setengah jam mesti gi dapur laju2 buat kopi satu cawan untuk aku dan satu cawan untuk En Win. Kalau tak dapat Kopi mulut rasa lain macam jer...hahahaha (ketagih teruk ni). Stock kopi kat dapur memang melambak giler. Haritu aku borong kat Bali berkilo2. Kopi Bali mmg terbaik sampai dah tak pandang lah kopi kapal api. Aku suka kopi yang hitam pekat...'Kopi O', kurang suka kopi yang bersusu sebab kalau aku minum kopi yang ada susu nanti aku pening. En Win macam tak boleh terima aku pening sebab minum kopi susu...hahaha. Sampailah ada satu reader ni bagi aku Collagen Cappucino plus Vitamin C. Lama gaks aku simpan, aku pandang gitu2 jer...satu malam tu tergerak hati pulak macam nak cuba...hambek kau sedap giler. Buat panas2...bau harum giler..ok terus terpikat. Nak mintak free lagi malu jadi kena lah order...tapi kalau dapat free setiap bulan lagi best..hahaha (banyak cantik muka kau!!!)...kahkahkah.



Collagen Cappuccino




Peminat kopi yang kronik


Collagen Cappucino ni ada 2 jenis. Ada untuk lelaki dan ada juga untuk wanita...tapi jangan bimbang korang boleh minum kedua2nya sekali

1. HKCC - Untuk Wanita
2. CCFM - Untuk Lelaki

Collagen Cappuccino bukan coffee biasa, mempunyai banyak khasiat. Kedua-duanya diperbuat dari herba2 tempatan yang terpilih yang boleh membantu dan memulihkan sistem di dalam badan. Contoh seperti

  • IKHTIAR Zuriat
  • Kecergasan badan
  • Menstabilkan hormon
  • Mencapai keseimbangan badan ideal
  • Membaiki kesihatan dalaman serta luaran dan kecergasan badan 



Kak Ton nak korang baca dan lihat testimony kat bawah ni....


Testimony "Sedap"



Testimony "Kulit Flawless" 

Bukan nak menghasut tapi aku rasa korang kena cuba Collagen Cappuccino ni, bukan sahaja berkhasiat dia juga sesuai untuk:-

  • Untuk kaum wanita yang ada masalah hormon macam periodtak teratur, segugut
  • Untuk orang2 yang bermasalah Migrain kerana ia melancarkan perjalanan darah dan less cafein
  • Untuk lelaki dan perempuan yang cepat letih, lesu tak bertenaga
  • Untuk suami dan isteri yang beriktiar untuk mendapatkan zuriat DENGAN IZIN ALLAH
  • Yang mempunyau masalah penghadaman dan pelawasan
  • ibu2 yang berpantang dan menyusukan anak


Testimony "Tiada Senggugut"



Testimony "Ibu Menyusu"




Testimony "Ikthiar Zuriat"



Testimony "Ikhtiar Zuriat"

Walaupun Collagen Cappuccino ni diperbuat dari herba2 tempatan, korang jangan bimbang takde rasa pahit langsung, 100% rasa Cappuccino. Korang boleh minum sejuk, panas, nak buat ice blended pun tak ada hal boleh guna cara apa pun asalkan masuk dalam tekak. Tiada pantang larang langsung, sehari boleh minum berkali-kali, tak ada istilah overdose dan paling best perempuan boleh minum CCFM, lelaki boleh minum HKCC. Tapi ada satu syarat jer korang kena banyak minum air masak supaya toksid boleh dikeluarkan...itu jer.  

Untuk mendapat lebih maklumat dan keterangan korang boleh visit :-


Website:

Blog:

FB:


Harga




Harga Collagen Cappuccino 

HKCC - RM39.90 / 20 peket
CCFM - RM49.90 / 20 peket
Combo Zuriat (HKCC&CCFM) - RM89.90

* Harga termasuk postage
*Pembelian 3 kotak ke atas untuk set yang sama FREE POSTAGE






Boleh Whatsapp/sms/viber 016-6603741 – Ummi untuk sebarang pertanyaan.

Yang taknak pos boleh Self Pickup di tempat berikut:

Weekdays sahaja.
Presint 2 : 8.30am-5.30pm
Apartment 5R6, Presit 5 Putrajaya :6.30pm – 11.00pm

Weekend
Apartment 5R6 Presint 5.

**sebelum pickup call dulu especially weekend**

Promosi!!

~ Bagitau korang readers blog kak Elly dapat special Gift setiap pembelian.



2 comments:

Seri Armourezs said...

In sya allah...semua dengan izinya...marilah kita berusaha dan bertawakal...

Seri Armourezs said...

In sya allah :)