Nuffnang Advertisement

Monday, March 10, 2014

Pray for MH370





Since dapat berita hari Sabtu lepas...aku jadi tak ceria. Termenung jer...kalau lah terjadi kat keluarga terdekat kita..macam mana lah nak menerimanya. TV kat rumah open 24 hours untuk mendapat kan berita terkini dan berharap sangat dapat mendengar berita yang baik dari mereka. Keyboard warrior hentikan sebarang spekulasi...kalau rasa berita yang diterima kurang pasti atau kurang sahih minta jangan lah share di FB. Jgn buat sebarang spekulasi yang kita sendiri tidak tahu kebenaranya.  

Walaupun bukan ahli keluarga yang menjadi mangsa tapi doa anda buat masa ini amat2 diperlukan.

Ya Allah...Sesungguhnya yang dilangit dan dibumi milikMu...apa yang berlaku adalah ketentuanMu. Kami mohon kasih sayangMu ya robbi...berikanlah kekuatan dan ketabahan kepada semua ahli keluarga penumpang2 MH370 yang sedang dalam kesedihan..

Berikanlah sebarang tanda untuk pesawat itu untuk ditemui dan mudahkan lah menemuinya. Hanya padaMu kami menyerah dan hanya padaMu kami memohon. Kami memohon pertolongan...Amin... :(


3 comments:

Suraya said...

kiter pun dh 2 mlm xlena tdo..terkebil2 pikir kat mana la hilangnyer plane nie..sedih je rasa...arini pon xde mood nak kije

Fazleyatul Aini said...

keep praying for them :'(

ain syafieqa said...

Sedih bila dapat tau berita ni