Nuffnang Advertisement

Wednesday, March 26, 2014

Kesibukan melanda...


Kak Ton masih dalam kesedihan...nak buat cite lawak2 pun Kak Ton tak ada mood. Dengar lagu sedih dekat radio pun Kak Ton boleh nangis...semalam seharian duduk depan TV  tunggu berita2 terkini.

Aku dapat berita pasal kesudahan MH370 bila sampai di airport dari Terengganu ke Kuala Lumpur...aku rasa ramai dah tahu kot pasal percutian bini2 ku gangster ke Pulau Redang. Itu nanti2 Kak Ton cite ya. Bila sampai airport on handphone jer tgk FB melambak cite pasal MH370...berdebar2 dan macam tak percaya rasanya sebab aku selalu mengharapkan berita gembira dan bila tahu kesudahannya rasa sedih teramat sangat. Apa-apa pun kita kena redha dengan segala ujian dan ketetuanNya.

Minggu ni aku agak busy...rasa this week tak dapat nak update blog. Esok Kak Ton ke over the sea dengan En Win nak settlekan kerja sikit. InsyaAllah next week Kak Ton akan mula berblogging balik dengan cite2 kebabom...hahahaha.

Doakan Kak Ton dan En Win selamat pergi dan balik.

1 comment: