Nuffnang Advertisement

Monday, March 31, 2014

I'm back...


Morning!!! Rindunya Kak Ton kat korang...dah lama rasanya Kak Ton tak baca komen puji2an dan komen kutukan dari korang...hahahaha. Tapi Kak Ton lebih suka baca pujian...penghinaan selalu Kak ton delete terus...hahahaha.

Minggu lepas...minggu kesibukan. First time dalam sejarah hidup aku cuti sekolah tapi tak dapat bersama dengan anak2. Sian sangat kat diorang...hanya whatapp pengubat rindu. First time bila aku balik bercuti anak2 dah tunggu depan pintu sampai tangan terbuka menanti pelukan kami berdua. Mama janji tak nak tinggalkan korang lagi...huhuhuhu.

Aku rasa ramai dah tahu kot...hujung minggu lepas geng bini2 ku dan suami2 ku gangster telah pergi ke Redang. Trip ni mmg aku tak sabar nak cite kat korang...aku nak bongkar memasing punya perangai...hanya Kak Ton dan suami jer baik di antara semua...hahahah (matilah ada yang melazer kat aku nanti). Tapi cite pasal Redang kena simpan dulu...gambar semua kat Pak Radie sbb dia jurugambar professional...semua gambar cantik2 aku ngan Peej terus simpan camera dalam beg..biarlah radie sorang jer pegang camera haritu. Korang berdoalah supaya ingatan Kak Ton elok...Kak Ton tak boleh simpan banyak memori dalam kepala sebab tanpa disedari dia akan delete satu persatu...kalau dah terdelete terpaksa Kak Ton mereka-reka cite...hahahaha.

Balik jer Redang hari Isnin...lepak dengan anak2 hari selasa...hari rabu malam terpaksa hantar diorang ke rumah nenek diorang balik. Aku terpaksa ikut En Win ker Perth ada seminar dan meeting disana. Kali ni Kak Ton tak dapat cerita secara details perjalanan ke Perth sebab Kak Ton pergi bukan untuk holiday tapi bekerja. Sempatlah jugak singgah satu dua tempat shopping yang lain terpaksa ikut En Win meeting. Percutian kali ni tak seronok sebab anak2 tak ikut bersama...tak nak cite panjang bagi Kak ton selesaikan kerja2 office dulu...semua dah settled nanti Kak Ton sambung lagi. Ingat doakan memori dikepala Kak Ton ni kekal dikepala kalau korang nak tahu cite sebenar.....hahahaha.



Pray for MH370

Aku masih berharap satu keajaiban akan berlaku... :(



Percutian di Redang!!



Percutian di Perth, Australia

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hi

Irfa said...

wow, tak sabar nak baca kisah2 percutian elly n the gang

Bluehoney Ena said...

hi elly.. slm perkenalan. u got a very exciting blog. nmpk kt nuffnang u jd featured blogger for march. n now im 1 of ur follower.. :D

Miss Brenito said...

alaaaaa cepatlah sikit kak ton, tak nyabau nih haaa...suker2

Elly said...

Bluehoney - Hellooooo

Elly said...

Nurzakiah - Hai!!