Nuffnang Advertisement

Tuesday, March 4, 2014

Bekpes omputih...


Semalam ingat nak updated blog lepas tu macam malas tu yang tutup balik...hahahaha. Wah perangai diva sangat sekarang ni...macam lah orang tertunggu update nko kan...ala korang tunggu kan sebenarnya..kahkahkah.

Sabtu lepas keluar berdua ngan En Win gi KLCC untuk bekpes...maklumlah hujung bulan makanan pagi kena mahal sikit...tengah lebat dalam poket baik cepat2 makan...kang dah surut bayar hutang makan nasi lemak jer lah...tak yah ayam letak kuah sotong jer pun dah sedap sangat tu...hahaha. Tujuan gi KLCC semua sebab Filla yang manja tahap gaban tu...suruh dia beli hadiah Peej dan2 pulak tak ada yang berkenan kat mata perempuan tu...so sms suruh aku tolong aku carikan. Aku tahu sebenarnya di malas nak berjalan...ishh ini yang susah jadi kakak2 ni asyik kena buli jer. Lepas tu asyik wahtapp tanya dah beli ker belum...aku tampar kang kedai belum bukak whatapp bertubi2. Oh...kedai belum bukak yek!!!



Aku sampai awal dalam pukul 9.45 pagi...Aseana Cafe pun tak bukak lagi. Takpe kita lepak2 dulu sambil ber'selfie'.




Kesian En Win kena melayan bini yang giler glamer ni...hahaha 

Aku menyampah sikit kalau berborak ngan laki aku pepagi...tak habis2 cite lorry sampai loya tekak aku...kadang2 bila tak tahan aku sound jer "Pa boleh tak cite lain asyik pasal lorry jer I pening lah"....hahahaha sound tepat jer kan. Terus merajuk bila aku sound.."Ok takpe lain kali I tak nak cite apa2 kat u". Iyo lah tu dah berapa kali ayat yang sama tapi duduk jer ngan aku cite pasal lorry balik..itu yang aku jawab ya...ya..jer lepas tu nak nampak kan lagi excited aku besar2 kan mata padahal satu benda pun aku tak faham..hahaha.



Tuan belog..no filter ya. Amboi!!! hahahaha. Matilah kena kutuk sebab perasaan cakap no filter lagi. Meludah lah korang kat tepi computer tu...tak kisah... Kak Ton tak nampak pun.



Dah hitam sangat laki aku sekarang ni...orang suh naik keta gi kerja tak nak...senang naik motor katanya. Balik bau asap jer badan laki aku ni. Badan pun dah semakin membulat...suruh diet tak nak...makan selera bukan main...tapi aku suka jer "Pa u gemuk pun I sayang tau"....hahahaha

Tunggu kat Asena sampau kul 10 pagi..bila dah bukak boleh pulak waiter tu cakap coffee machine rosak...menyirap jer aku. Chow cari restaurant lain.



Ke Dome kita



Ramai gaks pagi tu...diorang pun pocket lebat agaknya...



Latte



Hot Lemon tea...aku punya lah.



Makan Croissant dengan jem pagi tu...fuyooo omputih sangat tu...hahaha. Selalu makan roti buku jer cicah kari semalam.



Sedap sangat lah tu...

Settled makan baru bergerak cari hadiah Peej...nanti aku up entry pasal birthday pulak yek... cite kena tersusun baru lah hebat...eh! hahahahaha



Disebabkan Peej sekarang tengah sibuk bersukan marilah kita beli jam khas untuk aktiviti lasak. Jadi setiap kali dia tgk jam ni harap lah dia teringkatkan muka aku ngan Filla. Bila teringat muka kitaorang  berdua harap semakin bersungguh2 lah peej bersukan...hahahaha



Lepas beli Peej punya jam terjebak sekali belikan untuk anak2



Lepas tu En Win pun terjebak gaks beli



Eh! mana boleh diorang jer beli aku pun nak jugak...hahahaha.


9 comments:

msredcheesecake said...

baru dapt gaji nik laju je kuar duitnya...seronok sopping

Unknown said...

Kak..jam mcm en.win bpe ek??

yayang laling said...

chanteknya jam cik elly.
ai is berkenan la..

Filla said...

ok set, nanti ikut plan nak pegi tu.. kita pakai jam jenis gini je.. ko paham kan maksud aku? tak paham meh tampa sikit.

Elly said...

Unknown : Serius kak ton tak tahu berapa sbb dia yang bayar malas kak ton nak mabik tahu..hahaha

noor asma hanizah abdul rani said...

Cantik muka akkak..makeup pakai produk apa?

Ummul Azkee said...

hi sis elly...I masih bru berblogger...n jumpe your blog in nuffnang....such an inspiring blogger...and happy go lucky...hehehe.. do visit my new blog http://housewifearts.blogspot.com.and support me as new one..selamat berkenalan...and stay beauty...;)

miss shuwa said...

amboi..bestnya... minat jam yg en.win pakai....

eyjalukman said...

Muka kak elly mcm dr halina laa wife astronout syeikh muzafar :)