Nuffnang Advertisement

Wednesday, January 8, 2014

Masalah...nak mintak tolong

Morning!! Korang sihat.... nak mintak tolong sikit selesaikan masalah Negara yang akak tengah hadapi. Dari semalam nak download gambar kat blog tapi x boleh. Rasanya bukan sbb limit dah habis...tapi ntah kenapa bila Add Selected tu dia dia stuck berjam2....nak keluar dari blog pun tak  boleh. Kena tutup macam tu jer. Gambar yang kat bawah ni pun Copy and Paste jer...kalau satu boleh copy kalau melambak aku mmg malas lah dah buat.

Cite tengah banyak ni...baik korang tolong cepat. Kalau tak sunyi sepi blog aku nanti...korang lah sedih aku gembira....hahahaha (pasan kan)



Korang nampak tak bulat kecik kat tengah2 tu...dulu tak ada pasal dia muncul lah aku tak boleh download gambar2 vogue. Pandai2 jer muncul kan dan susahkan aku.

Ok siapa pernah hadapi masalah ni dulu dan dapat atasinya sila bantu aku yang lemah IT ini. Nanti korang email ya cara jalan penyelesaian ellyirfan@gmail.com

Terima kasih korang.

4 comments:

nuui said...

Hai kak Elly,

Jika kak Elly cuba semalam, semalam memang problem dari blogspot sendiri rasanya.

Dan saya cuba update melalui handphone so far Berjaya.

Apa kata kakEl menaip melalui handphone lak, lagi senang kak. :) terus ke, sambil type sambil load gambar dar hanpdhone je. takperlu nak connect cabel usb bagai. :)

Kakelly download dulu bloggeroid (tp ni useful for adroid. Kalu apple saya kurang pasti :")

Atau cara lain, jika kak El biasa guna IE, ce bertukar kepada Google crome. :)

Terima kasih.

-anne-

nuui said...

Hai kak Elly,

Jika kak Elly cuba semalam, semalam memang problem dari blogspot sendiri rasanya.

Dan saya cuba update melalui handphone so far Berjaya.

Apa kata kakEl menaip melalui handphone lak, lagi senang kak. :) terus ke, sambil type sambil load gambar dar hanpdhone je. takperlu nak connect cabel usb bagai. :)

Kakelly download dulu bloggeroid (tp ni useful for adroid. Kalu apple saya kurang pasti :")

Atau cara lain, jika kak El biasa guna IE, ce bertukar kepada Google crome. :)

Terima kasih.

-anne-

AlyaMyra said...

ni ko dh pilih gambar dr pc pehtu hang ke? baper byk gambar amik tu? cer amik sesikit pehtu add selected.

xtau ni solution nyer. xjalan sorry ye. :)

munirah said...

salam kak elly,
moon penah jadi gak..pstue moon copy and paste entry tue kt entry baru and try select photo pstue baru bleh... 2, 3 kali gak dok jadi...setiap kali nak boh gambar...kdg2 tue tgh menaip entry pon bt hal gak tak save katanya..bila copy entry tue ke entry baru baru bleh...
cerr try hihi...