Nuffnang Advertisement

Monday, December 16, 2013

Telekung Lycra

 
 
 

 
Good Morning Uols…. cantik tak tudung kat atas ni. Kalau ada sesiapa yang berkenan bolehlah blog visit blogspot online yang menjual telekung lycra yang cantik dan sangat selesa. Sesiapa yang tercari2 dan berminat memakai telekung lycra boleh la jenguk-jenguk IG @coversbynea dan like FB Page Covers by Nea cepat-cepat, banyak sangat colour yg cantik-cantik sampai rambang mata nak pilih yg mana satu. Ada colour soft dan ada jugak colour yg vibrant. Korang boleh la pilih ikut warna kegemaran korang kan. Yang colour soft dia, memang sweet sangat-sangat ok korang. Sesuai la kalau nak beli untuk sendiri ke, nak buat hantaran atau nak hadiahkan untuk mak mertua ke kan, bakal kakak ipar pun ok. Hehehe..terus setuju nanti.
  
Buat masa sekarang, telekung yg diaorang jual ni ada dua jenis Basic Collection dan Premium Collection. Beza Basic dengan Premium ni bahagian hujung telekung Premium ada “piping” dan dalam masa akan datang kemungkinan akan ada telekung lycra exclusive lace labuci. Wah..macam cantik jee…mcm comel jeee…Yang ni mesti lagi cantik kan kalau letak kat dulang hantaran! Kelasss sangat uolls Oh selain tu diorang ni ada jugak buat jualan secara borong dengan harga yang murah dan berpatutan. Dah la cantik, murah pulak tu kan. Nak tau lebih lanjut korang boleh terus direct hubungi owner dan bawak berbincang ok.
 
Basic Collection: RM90 (inclusive postage)
Premium Collection: RM110 (inclusive postage)
 
SMS/Whatssap: 017-6347087
 
 
FB Page: Covers by NEA
 
Instagram: coversbynea

 

2 comments:

ALONG SURI DAHLILAH said...

mcm mn nk order kak, harga bp?

ALONG SURI DAHLILAH said...
This comment has been removed by the author.