Nuffnang Advertisement

Monday, October 21, 2013

Putus cinta...

Ini kalau En Win baca tajuk entry ni mesti dia ingat aku ada kekasih lain...hahaha. NO....NO....NO bukan aku putus cinta ya tapi ini kes budak2 remaja zaman sekarang putus cinta lepas tu buat video sendiri....nangis depan camera....hahahaha. Beriya2 pulak tu nangis disulami dengan lagu2 cinta. Amboi bukan main aku gelakan orang kan....cuba kalau zaman aku ada video mesti aku orang pertama yang download....bukan setakat nangis....mesti aku rakamkan adegan bakar gambar kekasih sekali....hahahaha.
 
Tak baik tau korang gelak kan budak tu nangis sebab putus cinta tu...biarlah dia nak lepaskan perasaan...mana tau boipren dia tengok tiba2 terhiba pulak...boleh sambungkan hubung tu balik....ya dak....hahahaha (Eh! tergelak pulak)
 
Zaman aku dulu2 kalau putus cinta...setakat yang aku boleh buat nangsi jer lah lepas tu buka radio kuat2....kalau ada lirik kena dengan kisah percintaan aku lagi melalak tak berhenti. Aku dulukan waktu bercinta ngan En Win pernah lah putus sekali...sebab dia ada kekasih lain...aku pun ada kekasih lain....dua2 terkantoi....lepas tu dua2 maafkan each other. Waktu proses nak berbaik semula tu...itu yang banyak adegan air mata...hahahaha. Macam mana lah tak curang dah berkawan 8 tahun...nak jugak cuba2 main kayu tiga....tengok En Win pun curang sama...setan betul...hahaha. Nasib baik sama2 curang....kalau sorang jer curang mmg good bye lah jawabnya.
 
Ingat lagi waktu aku kecik2...Kak Long aku putus cinta...kesian aku tengok....basuh kain nangis....masak nangis....tidur nangis. Last2 mak aku tak boleh tahan sebab asyik nangis jer dia bagi kakak aku pelempang sekali kat muka...lepas tu terus tak nangis2. Kak Long aku mmg setia pada cinta.... itu yang bila putus cinta jadi meroyan terus...bila tidur pun pegang gambar kekasih letak kat dada....hahaha. Lama jugak kakak aku nak ubat luka dihati. Ada lah dekat 8 helai surat ditulis kat kekasih dia...lepas tu siap pulangkan hadiah yang kekasih dia bagi. Kalau aku jgn haraplah nak pulangkan...dah bagi mana blh mintak balik kan.
 
Tapi budak zaman sekarang aku rasa giler over kot...bercinta seminggu pun buat video....putus cinta pun buat video. Kalu video untuk diri sendiri takpe...ini giler bangga letak kat FB. Tapi biarkan lah....dia cuma nak luahkan isi hati. Aku suka tengok cuma aku tak boleh terima dengan cara mereka luahkan sebab aku takut benda ni terjadi kat anak aku.
 
Agak2 kalau aku buat video luahan perasaan...Aku Cinta Padamu...korang LIKE ker atau korang gelak kan aku??? hahahah gelak lah tu....sudah lah....
 
 
 

5 comments:

annapeje said...

adehhh mmg sakit perot gelak baca n3 neh nak plak pasal kak long tue ahahha dah la perot boyot :)) mcm org gila dah gelak dpn pc ahahhaa

Anonymous said...

Dah agak dah.. Hari ni x da entry.. Sebab semalam kak elly up 2 entry.. Menyampah..

cikpuansuri said...

kahkahkahkah....lawak la akak ni!!!

zara zain said...

hahahahaha..siyess..lawak doe..
especially bl kak long kena ubat henti nangis..pelempang..!!!hahahahaha..x leh blah..hehehe

zara zain said...

hahahahaha..siyess..lawak doe..
especially bl kak long kena ubat henti nangis..pelempang..!!!hahahahaha..x leh blah..hehehe