Nuffnang Advertisement

Wednesday, October 2, 2013

Kurus....Cantik....Jelita. Advance Slim boleh membantu anda!!

 

*sticky post*
*scroll down for new entry*
 
Perempuan memang tamak kan. Pakej harus tiga sekali nak Kurus lepas tu mesti nampak cantik dan jelita. Mana boleh dah kurus tapi tak jelita. Penampilan harus dijaga bukan saja untuk suami tapi lebih kepada kepuasan diri. Betul tak??. Zaman sekarang tak macam dulu. Orang dulu2 sanggup tunggu bertahun lama baru boleh nampak kesan nya. Tapi sekarang dah moden…semua kena pantas…jadi untuk mencapai matlamat dan keberkesanan sesuatu produk itu harus dapat dilihat keberkesanannya secepat mungkin. Aku memang kurang sabar kalau makan sesuatu produk, dalam masa 3 bulan tak nampak kesan nya…memang jawabnya ke tong sampah lah produk tu. Terutama produk untuk kurus kan badan ni…lagi cepat berkesan lagi perempuan2 kat luar sana merebut2 lah nak mencuba.

Korang nak kurus tak?? Soalan tak berasas langsung…mestilah nak kan!! Aku nak perkenalkan kat korang  satu produk terbaru tengah hangat dipasaran…… ADVANCE SLIM. Ia boleh membakar lemak sebanyak 3 kali ganda…yang paling penting produk ini pantas dan sihat…100% ekstrak buah anggur.

 
 
 

ADVANCE SLIM pembakar lemak 3 kali ganda!! Lelaki dan perempuan tiada halangan untuk mencuba…sekotak Advance Slim ada 10 sachet.

 Kebaikan pengambilan produck Advance Slim
 
            -  Bakar Lemak dan Kalori dengan Pantas
            -  Meningkatkan metabolism dengan selamat
            -  Mengurangkan selera makan
            -  HALAL (JAKIM)
            -  Selamat dan punyai kelulusan dari Kementerian 
               Kesihatan (KKM)    
            -  Carbohydrate blocker (Bila makan nasi A.Slim akan    
                terus bakar)
            -  100% tiada kesan sampingan
            -  Ibu menyusu  juga boleh minum

 
 
 

Jadi apa tunggu lagi….tak cuba tak tahu kan. Dah cuba baru tahu bagaimana keberkesananya. Ya paling penting produk dijamin halal dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan. Tidak perlu ragu2 lagi dengan bahan2 yang digunakan.
Jika korang consume produk ADVANCE SLIM ni, korang tidak akan mengalami cirit-birit seperti produk2 yang lain. Produk ini akan membakar lemak dibawah kulit. Korang boleh lihat testimony yang aku sertakan ini. So far tak pernah lagi mendapat feedback yang negative dari pada pengguna.
 
 
 
Testimoni 1
 
 
Testimoni 2
 
 
Testimoni 3
 

Hebatkan!! dalam masa sebulan kalau korang betul2 displin dan mengikut peraturan pengambilan produk ni…InsyaAllah berat badan korang akan berkurangan. Bukan janji tapi pasti…hahaha
 Cara pengambilan produk ADVANCE SLIM
  • Minum sebelum bersenam (Confirm peluh keluar menitik2)
  • Sebelum Sarapan
  • Sehari minum sekali atau 2 kali
  • Grape flavour (rasa macam ribena)

 
 
 
 

BERMINAT!! Korang bernasib baik produk Advance Slim ni tengah adakan promotion. Jadi apa tunggu lagi….meh lah kita kurus beramai2.
 
 
 
 
HARGA DISKAUN
 
RM120.00 (1 BOX) – Save RM30.00
 
RM240.00 (2 BOX FREE 1 BOX) – Save RM210.00
 
RM480.00 (4 BOX FREE 3 BOX) – Save RM570.00
 
Berbaloi kan!! Baik cepat kang promotion habis akak tak boleh nak tolong.
 

 
Satu lagi peluang besar untuk anda semua, bagi mereka yang telah mencuba produk  Advance Slim dan berjaya menurunkan berat badan sebanyak 10kg keatas anda berpeluang memenangi RM1,000.00 mengikut terma dan syarat diberikan. Jadi apa tunggu lagi……

 
 

Aku  nak explain panjang lebar pasal Produk Advance Slim ni tak berapa terror lagi….kalau nak keterangan lebih lanjut mengenai produk ni atau nak order terus boleh hubungi
 
SMS/Whatapp
Zara -013-331 0016
 
Blog
 
SELAMATMENCUBA….ANDA PASTI BERJAYA….BUKAN JANJI TAPI PASTI

 
 

2 comments:

Anonymous said...

kak elly ni kalu dah post entry iklan.. maknanya NO new entry lah kan utk hari ini... huhuhu

amira Hafiz said...

Pn.elly ita ni dah kurus vavavoom xkan amik ad.slim kan..tlg pomot je tu