Nuffnang Advertisement

Friday, October 18, 2013

Geng satu kepala....

Ia kami satu kepala....satu kepala bila part yang merepek2 jer. Tapi kan kalau part merepek aku ngan Peej selalu bully Filla sbb dia selalu blur...lepas tu gelak lambat. Orang cite dah tergelak terbahak2...Filla setengah jam lepas tu baru nak gelak...hahahha.
 
Sorry gambar aku semuanya blur sebab aku lupa bawak camera. Lepas tu kan Si Filla tu selalu nak garang bila cakap ngan aku..."Elly mana camera":..."Aku lupa bawak"...sekali dia bagi jelingan maut kat aku...eh aku tampar kang. I kakak ya....jangan lupa...I paling dewasa disini...hahaha.
 
Plan nak jumpa asyik tak jadi jer...lepas tu plan tak agak2 ajak bercuti lah...tapi baru ajak keluar malam memasing semua takut nak cakap ngan laki. Tengok aku "Pa I nak keluar u jaga anak"...see2 betapa beraninya aku. Ini ada ker Filla suruh aku cakap ngan Radie...wei! kalau kau takut aku lagi lah takut ngan Radie tu...tetiba kang dia gelak...dengan sekelip mata muka dia blh bertukar warna merah.
 
Akhirnya plan kali ni menjadi...aku kena ambik budak berdua tu kat rumah Peej....senang naik satu kereta....seperti biasa aku kena jadi driver...lepas tu kutuk2 aku tak pandai buat 3 pointer lah...tak tahu parking lah....lesen beli lah. Ewah2....mulut memasing tak berinsurance langsung...terus akak tak ada konpiden waktu memandu. Akak ni bukan apa...bawak diva blogger ni kena lah berhati2. Sikit2 orang tahan nak tangkap gambar....haktuiiii.
 
Seminggu plan nak keluar tapi sampai rumah peej tak tahu nak makan mana...bila aku suggest ada jer bangkangan...bangkangan dari Filla jer ya...aku ngan peej tak ada hal. Tension aku minah tu...semua tak setuju....sekali tengok tempat dia suggest Alexis Great Eastern fully booked....lepas tu buat muka selamba..."mana2 jer lah...aku nak lapar ni"....mmg lah lapar kul 10 malam ya....aku tak makan dari pukul 2.00 petang ya. Last2 makan kat Victoria jer....
 
 
 
 
 
Didulukan dgn gambar Tuan Belog
 
 
 
Amboi2 tudung Yuna....lip lap lip lap
 
 
Peej
 
matilah gambar semua tak cantik...hahahaha
 
 
 
Victoria Station
 
Sampai jer kat meja sebelah ada Awie...amboi peej bukan main teruja..."Aku artis lain aku tak kisah sangat...Awie aku kena tangkap gambar"...."jom arr....kau dulu filla ku malu"...hahaha
 
Akak tak berapa minat Awie....akak minat Harun Salim Bachik jer.....hahahahahah
 
 
 
Crab Soup tak silap aku...ni aku punya
 
 
Ni pun aku punya. Ia saya order nasi sebab saya kampong....dah kul 10 malam steak2 tak masuk tekak aku. Aku cuma makan steak kul 7 malam...omputih tak makan steak memalan ya...eh! Aku order ni pun Filla nak jeling aku.
 
 
 
Filla dengan peej ala2 salleh ya...order steak bukan main.
 
Ok chow boss panggil...
 
 
 
 
 

7 comments:

intandayani said...

Macam cite tergantung je kak Elly ni tau..

Filla said...

bongok ni.. baru nak bersila baca entry.. sekali boss ko panggil.. apa lagi ongtua tu nak? hahaha

Adliza Azilda said...

kak eeellllllllyyyyy.. baru nak feel

Linda Radzi said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... meh sy babab boss kaf elly tu.. potong stimmm lorrrr....

serenity said...

bestnya

Hot Mummy said...

hmm..kak diana green apple x join skali ke?

mrs kayrul said...

ala kak elly nie tengah sedap baca tiba2 tergantung macam tue la ...