Nuffnang Advertisement

Wednesday, September 25, 2013

Kak Ton Corelle

 
*sticky post*
*scroll down for new entry*
 
 
Jangan tipulah kalau perempuan kat dunia ni tak suka pinggan mangkuk. Termasuk diri aku sendiri. Aku dulu sanggup main kutu sebab nak beli set Corelle punya pasal...hahaha. Ini semua ajaran nenek aku...pinggan kat rumah kena cantik bila nak hidangkan kat tetamu. Pantang nenek aku bila hidang kat tetamu guna pinggan campur2 nanti dia bagi satu jelingan maut kat aku. 
 
Pinggan Corelle ini memang popular dari dulu lagi...kenkadang makcik2 sanggup gi Langkawi nak cari pinggan Corelle ni...sebab kat Langkawi murah sikit (bebas cukai). Tapi sekarang tak perlu lagi...click jer FB pinggan Corelle akan sampai depan pintu rumah. Ya saya perkenalkan Kak Ton Corelle...so sesiap berminat dan nak tambah koleksi pinggan mangkuk atau sedang mencari koleksi baru Corelle...meh kita cuci mata dengan koleksi pinggan Corelle Kak Ton.

 
 
 
 
 
 
 
 
Semua barangan Kak Ton ni original dan Authentic. Jangan risau Kak Ton yang sendiri pergi ke US dan pilih satu2 untuk dibawa kesini. Aku mula2 tengok FB pun terus jatuh hati...memang design Kak Ton pilih semua trend terkini. Ni bukan nak racun ya tapi memang cantik berbaloi2.
 
 

 
 
 
 

 
Semua barang yang ada adalah ready stock and not in small quantity. Tengok dari gambar kat atas pun korang boleh tahu berapa banyak koleksi pinggan Kak Ton. So jangan risau barang yang tak ada stock ker apa...confirm korang order pasti dapat....dan yang paling penting tidak perlu tunggu lama.
 
Sukalah tengok perniagaan macam ni... tak semua orang berani mencuba...koleksi pulak tu banyak sampai debar2 jantung aku tengok. Sampai tak tahu nak pilih mana satu. Ini belum tunju kat mak aku lagi...mesti orang tua tu pun tak keruan jugak nanti.
 
Jom kita tengok koleksi Corelle dengan lebih dekat lagi. Gambar adalah asli bukan copy dari google. Apa yang korang order nanti akan sampai sebijik seperti di dalam gambar.
 

 
 

Corelle Square 16 pcs Jacaranda

 
 
Corelle Square 16pcs Shadow Iris
 
 
 
Corelle Square 16pcs Embossed
 
 
 
Corelle Round 16pcs White Flower
 
 
Apa macam debar2 tak...hahaha. Aku kalau tengok barang cantik mesti jantung berdegup laju...yang White Flower macam berkenan lah pulak. Kak Ton punya koleksi Corelle memang banyak tapi Kak Ton tak keluarkan sekali gus...so korang kena sentiasa click FB kak Ton untuk tengok koleksi terbaru.
 
Sesiapa berminat dan nak lihat ataupun membeli koleksi terbaru Kak Ton boleh click
 
Facebook : Kak Tons Corelle
 
atau
 
Email : kaktonscorelle2@gmail.com (untuk sebarang pertanyaan)
 
InsyaAllah Kak Ton akan reply anda secepat mungkin...so apa tunggu lagi jom clik FB Kak Ton sambil menjamu mata sambil menekan butang order. Rumah dah cantik...pinggan pun kenalah cantik!! Betul tak Kak Ton...
 
"Cantik tak Pinggan Kak Ton"
 
 
 

3 comments:

Jueliza Jamani said...

hohoho i pun bleh giler dgn corelle ni.. dah cukup dah pingan periuk jenis bulat & 4 segi.. nak kumpul set cawan dia tp sama design pulak.. european herb.. :)

salam perkenalan.

Anonymous said...

kak elly, i rase i nampak en win kat kompleks c, PJ lunch td. ehhee.. cari gak kot2 kak elly ada?huuu keciwa xdpt jumpa.hehhee.

haili

Jumria Alimuddin said...

Salam...

Baru berjinak2 ngan dunia pinggan mangkuk ni...hehehe...terjangkit ngan mak mertua...borong Corelle ni masa g langkawi ari tu...memang rambang mata tgk design2 dia :)