Nuffnang Advertisement

Wednesday, July 10, 2013

Aura Hot (Bio-Stem Cell plus Collegen)




*please scroll down for new entry*


Kepada sesiapa yang mencari supplement yang dihasilkan dari gabungan bahan semulajadi, Produk Auro Hot adalah pilihan terbaik untuk korang. Aku agak cerewet sikit kalau nak makan supplement ni. Benda pertama yang akan teliti dan baca adalah bahan dan isi kandungan produk tersebut. Kalau bahan yang yang digunakan semulajadi contoh seperti buah-buahan dan sayur-sayuran memang akan menarik minat aku untuk mencuba.

Dulu aku tak berapa peduli lansung pasal pengambilan collegen ni tapi semenjak aku tengok kulit aku semakin kering dan kedekutan kat tepi mata dan mulut nampak semakin jelas…aku dah start cuak…kang tua sebelum usia malu akak….hahaha. Perempuan ini je lah kerja kan nampak kedut jer risau….gemuk kat lengan jer risau. Jadi kita memang sangat memerlukan supplement untuk membantu system dalaman dan luaran. Produk Aura Hot ini juga membatu para ISTERI tampil dengan lebih berkeyakinan tinggi dengan hanya mengamalkan satu sachet setiap hari.

Meh kita intai2 kebaikan pengambilan Aura Hot ni:-

·        Mencerah, Anti Penuaan dan mengembalikan keanjalan kulit

·        Anti Oksida untuk mengatasi kesan radikal bebas

·        Membantu menambahkan hormone estrogen

·        Meransangkan tubuh menghasilkan lebih glutation lebih dari biasa dan secara semulajadi

·        Menegangkan kembali payudara dan punggung

·        Mengembalikan kehangatan rumahtangga

·        Menaikan kadar metabolism dan membakar kalori

·        Menurunkan berat badan dengan mudah, berkesan dan terkawal

·        Mengurangkan Kolesterol

·        Menambahkan Tenaga, Menyegarkan badan

·        Merawat masalah kemurungan

·        Diformulasikan berasaskan farmaseutikal

·        Memberi manfaat dar luar dan dalaman tubuh anda

·        Terbukti mampu mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit






Kandungan di dalam Product Aura Hot :-



Kalau anda masih kurang percaya tentang produk Aura Hot ni jom kita layan testimony yang disediakan : -




Testimoni 1 


Testimoni 2


Testimoni 3



Testimoni 4




So wanita2 diluar sana tidak perlu risau lagi tentang masalah2 dalaman…Aura Hot sedia untuk membantu anda. Cara2 pengambilan produk ini boleh ikut arahan  gambarajah dibawah:-






Aku nak explain panjang lebar pun pasal produk Aura Hot tak berapa terror lagi….kalau nak keterangan lebih lanjut mengenai produk ni boleh hubungi:


SMS/ Whassap – 019-6690054
Puan Aisyah

Korang juga boleh visit blog Puan Aisyah untuk mengetahui lebih lanjut pasal produk ni :-


FB

Harga Sekotak Aura Hot yang mengandungi 20 sachet

RM150.00 (SM)
RM160.00 (SS)


PROMOSI UNTUK BULAN JULAI!!!

Combo Pack (2 kotak Aura Hot)
RM250.00 sahaja


PERHATIAN!!

Bagi yang berminat nak tambah pendapatan supaya banyak duit boleh dimasukkan kedalam bank…korang bolehlah jadi pengedar/ Ejen di Auro Hot…senang jer….korang ikut cara di bawah ni

Pengedar
Buat belian 10 kotak anda akan diberi diskaun sebanyak 30%

Ejen pulak
Buat belian 40 > 200 kotak anda akan diberi diskaun sebanyak 40%

Stokis
Buat belian 201 >keatas  kotak anda akan diberi diskaun sebanyak 50%

Bagi yang berminat selamat mencuba dan bagi sesiapa yang ingin menjadi pengedar selamat menjana pendapatan di bulan yang mulia ini….anda boleh!!!

No comments: