Nuffnang Advertisement

Tuesday, June 11, 2013

Teaser...Bangkok!!

I'm back....bagi korang tgk teaser dulu ya...banyak gambar nak kena resize!!


Sawaddee Ka



 Temple Angkor Watt




Madam Tussaud


Floating Market


Chatuchak


11 comments:

etty said...

yeay!! cpt2 publish elly...me pon nak gi bangkok bln 11 nnt..share tips2 ekk... :)

Zareene Saifuddin said...

Elly, backpacking trip ke Bangkok ke? seronoknya.. kita rindu nak ber-backpacking lagi... the girls ok ke backpacking ni? dorang x merungut? I need to teach my girls do backpacking jugak... walopon si kenit tu baru nak masuk 4yo.. Elly, share info kat blog nanti ye... tak sabar nak baca..

Zareene Saifuddin said...

Elly, trip ni backpacking ke? seronoknya.. kita rindu nak ber-backpacking lagi... the girls ok ke backpacking nih? dorang tak merungut?? I need to teach my girls backpack too... tak sabar nak baca pasal your trip to bangkok.. do share lots of info ye..

Filla said...

backpackers.. stylo macam minahsalleh.. hahaha... radie suka lah camtu.. aku suka time amik gambo je.. time nak carik baju bengang sikit sebab kene korek.. pakai bag tarik baru ala2 stewardess.. muahahhaha.. cepat sikit update!!!

Anonymous said...

bangkok mmg best!!!! shopping paling heaven!! cpt sis update!! tk sbr nie...

Irfa said...

pergh ke bangkok korang ye
cepat hapdet..me tunggu ye

shuweet said...

kak elly, kite nampak awak kat chatuchak....tapi laju benor akak jalan ngan beg besor tu...tak sempat nak panggil amik gambo..hehe

humairahadi said...

syoknya bangkok... saya pergi dulu bawa anak kecik. so tak dapat explore chatuchak sangat. dream world dan madamme tussauds la yg best kan.

ikafantasi said...

sis, td dok lyn fb, tetibe jmpa pasal ni..pic si adik digunakan lg..
btw, cpt la update pasal bangkok ni..xsbr nk tgk..

https://www.facebook.com/kakicutidotcom?ref=stream

Anonymous said...

hai sis elly...

Sungguh bijak kak elly msuk chatuchak with bagpack yg ala2 bagpackers tu...komfem borong byk lah tu kan!! ahahahahah...korng sume jgn salah phm..aku rse kak elly bkn lah jdi backpackers g bangkok..mampos lah minah perasan retis tu nk jd bagpackers kann..tpi yg sebenarnye dia borong brg2 dlm chatuchak tu angkut msuk dlm bagpack..baru lah tak nmpk bergayutan di tangan .. tak gitu kak elly?? Shopping heaven kn kat chatuchak tu...eheheheheh

Elly said...

Anony : kau mmg bijak...gaya kena ada ala2 backpackers walhal baju shopping kat dalam beg...muahahah