Nuffnang Advertisement

Monday, June 24, 2013

Secret Bust Up....Pueraria Mirifica (SBU)

*please scroll down for new entry*
 
Sebelum aku up entry ni sila buka minda anda saya bukan lucah saya hanya ingin membantu anda kekal jelita….hahahah. Suami2 jika anda sayangkan isteri anda sila baca entry ini sampai habis ya. Entry ini untuk 18 tahun ke atas.
 

Masalah payudara kendur ini sering dialami oleh golongan wanita yang baru lepas bersalin. Aku juga mengalami perkara yang sama. Bila payudara dah tak pejal macam dulu…. mula rasa konpiden diri rendah…start pakai baju yang besar2…cari bra yang boleh menaikan payudara kelihatan tinggi tapi hazab jangan cakap lah sesak nafas dek non…nak pulak kalau bekerja 8 jam kat office.

 
 
 
 
 

Korang dalam kategori yang mana?? Lihat dan simpan jawapan anda di dalam hati….tak yah kasi tau aku…hahaha. Kalau jawapan anda sama dengan saya…kategori yang tak berapa pejal aku sarankan korang boleh cuba Secret Bust Up Pueraria Marifica.

 
Meh aku terangkan lebih lanjut fungsi dan kebaikan produk Secret Bust Up ni.

 
Fungsi Pueraria Marifica terhadap tubuh wanita

 
·         Membesarkan payudara yang kecil dan leper

 
·         Memejal dan menegangkan payudara kendur

 
·         Mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan factor menyusukan anak dan factor lanjut usia

 
·         Membentuk semula lekuk terutama pada punggung supaya nampak terletak dan menarik

 
·         Menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah

 
·         Mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara

 
·         Melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur
 
·         Awet muda, Pueraria Mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda penuaan.
 
 
Secret Bush up ini juga bukan hanya untuk memejalkan payudara tetapi membantu memulihkan masalah-masalah yang lain :

 
·         Melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain

 
·         Menpengaruhi antioksidan lain seperti vitamin C & vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal
 
·        Diberikan jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatanya
 
·        Meningkatkan kecerehan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengalaman glutathione

 

·         Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing)
 
·         Kulit menjadi kenyal dan anjal
 
·         Memelihara kesihatan rambut & kuku

 
 
 

6 Manfaat Kecantikan jika anda mengambil Secret Bust Up

 
 

Kalau anda masih kurang percaya tentang Produk Secret Bust up.....jom kita layan testimoni yang telah pun mencuba produk Secret Bust Up ini :- 



Testimoni 1


 
 
 
Testimoni 2
 
 
 
Testimoni 3
 
 
 
Testimoni 4
 
 
 

Pada 14 Jun 2013 Secret Bust Up juga telah mengiklan  produk mereka di majalah Mingguan Wanita dan semakin hari semakin ramai pengguna yang menggunakan produk ini..

 
 
 
 
 

So wanita2 diluar sana tak perlu risau lagi tentang masalah payudara kendur….cubalah produk Secret Bust Up ini. Cara2 nak minum Secret Bust Up ni sangat mudah…bancuh lah susu suam dalam 150ml (susu tepung tu contohnya – Anlene, Omega atau Dutch Lady) dan campurkan 1 sachet Secret Bust Up dan minum sebelum tidur. Kalau nak lebih efektif  ambil masa hari pertama period dan seterusnya.  Setiap ubat ada pantangnya yer…bukan semua korang boleh bedal je ya…tapi pantangnya tak lah kejam sangat cuma tak boleh ambik kafein..bukan x leh ambik kafein tapi cuma jarakkan masa dalam 3-4 jam sebab tak nak bagi kefein tu musnahkan fungsi yang ada dalam SBU.
 

Aku nak explain banyak2 pun bukan aku terror sangat sebab aku pun baru nak cuba produk ni. Kalau korang nak keterangan lebih lanjut boleh hubungi :
 
 

 
SMS / Wassap 013-3310016
Cik Puan Zara
STOKIS PUTRAJAYA

 
Korang juga boleh visit blog Cik Puan Zara untuk mengetahui lebih details produk ini

 
FB
Zara Beauty Shoppe
 
 
Harga Jun 2013

**RM120 (SM) / RM130 (SS)
Freegift disediakan
**Free Postage
(**sehingga hujung bulan ni shj**)


 
 

Harga Bulan Julai 2013

RM130 (SM) / RM140 (SS)
Postage RM6.00(SM/SS)
Freegift disediakan

 
Jika ingin menikmati harga lama, bolehlah buat belian segera, simpan stok byk2…muahaha… Freegift juga disediakan. Korang jgn terkejut sebab knp rega boleh naik, lagipun sebenarnya rega sepatutnya dh naik 2 bulan lepas, tp sebab nak bagi peluang customer mencoba Secret Bust Up nih…sebab tulah dilanjutkan sehingga JUN 2013….Lg sebab rega naik, berita gumbiranya ialah Pueraria Mirifica yg digunakan sebelum ini iaitu dr gred B telah diupgradekan ke Gred A!! So, kesannya lg ummphh lah jawabnye….Kenaikan harga bahan mentah sejak akhir2 ini juga adalah berkaitan..huhuhuhu…

 

PERHATIAN :
 
Bagi yang berminat nak tambah pendapatan duit poket korang supaya lagi berkepuk2, korang bolehlah jadi Pengedar/Ejen di Zara Beauty Shoppe,  senang jerr…korang ikut cara nih…..

 
 Pengedar

Buat belian 10 kotak
RM790.00 (SM)
RM814.00 (SS)
(Harga ini sehingga bulan June 2013)

 
 Ejen

3 kotak = RM318.00 (SM)
3 kotak = RM328.00 (SS)
6 kotak = RM566.00 (SM)
6 kotak = RM590.00 (SS)
(Harga ini sehingga bulan June 2013)

 
Harga ini sehingga hujung bulan June shj. Bulan Julai nanti harga pengedar/ejen juga akan berubah. Nama anda akan dipamerkan di FB: ZARA Beauty Shoppe dan juga di blog http://segalanyacantik.blogspot.com  serta di majalah sehingga tahun depan.
 

Bagi yang berminat selamat mencuba dan bagi sesiapa yang ingin menjadi pengedar selamat menjana pendapatan lumayan…anda boleh!! Cewah…
 

 Marilah kaum wanita diluar sana kita pejal bersama-sama…aaaauuuwww!!

 

 

1 comment:

cik B said...

Produk ni xnaikkan berat badan? Sebab sy pernah try zofea. Sy naik 5kg.. semakin gemuk dari berat asal. Ramai jugak tegur. Tp bentuk bdan masih rata.