Nuffnang Advertisement

Thursday, June 6, 2013

Next week kita up balik entry ya...

Sempena cuti sekolah walaupun hampir habis dan anak2 terpaksa ponteng kerana ibu bapa yang tak peduli langsung asal kan dapat bercuti....tuan belog mengambil kesempatan untuk bercuti sehingga minggu hadapan.  Tempat adalah rahsia sebab tuan belog nak buat suprise waktu update belog nanti biar korang semua ternanti2...mihmihmih.

Doa kan kami sekeluarga selamat pergi dan balik. Kepada kengkawan yang nak kirim barang jgn pesan menggunakan airliur sahaja...bila balik airliur jugak aku berikan. Pepandailah korang bank in ya. Segala pertanyaan tentang business trip china aku akan  reply email bila balik nanti dan untuk business tsugoi korang masih boleh email seperti biasa kerana rakan laga2 pipi aku akan membantu korang iaitu adik Fillanie....aaauuuwww.

Ok chow....

2 comments:

intandayani said...

mesti rindu ngan gebang kak Elly..selamat pegi n balik..

anna hashim said...

mesti gempak kan....nnt kak elly bleh la buat cuti2 bersama pembaca belog kak elly yg tersayang ni....:-0