Nuffnang Advertisement

Friday, June 21, 2013

Happy Anniversary!!

Happy Anniversary Sayang!!
 
Alhamdullilah....11 tahun usia perkawinan kita. I tahu u akan baca blog ni dan ingin I nyatakan kan disini I dan anak2 sangat beruntung mendapat suami dan bapak yang sangat penyayang. I love u so much sayang!! Hope perkawinan kita akan berkekalan hingga keahir hayat.
 
Walaupun perkawinan kita pernah dilanda ombak yang besar tapi I sangat bersyukur kerana kita dapat atasi tanpa sebarang pergaduhan. Kejujuran dan kesabaran sangat penting dan itu ada didalam diri kita masing-masing.
 
Sayang...hanya I pinta jadilah suami dan bapak yang terbaik untuk kami. Kebahagian tidak dapat I gambarkan setelah menjadi isteri u yang sah...dan u lah insan yang benar2 membahagiakan diri I. Tiada lelaki lain selain U dihati I.
 
U lah suami, sahabat yang boleh I kongsi susah dan senang bersama...Insyaallah I akan jadi isteri yang terbaik untuk diri U.
 
 
Akhir kata....I LOVE U SO MUCH and HAPPT ANNIVESARY.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
muaaaaaaahhhhhh!!

16 comments:

nabila aridzuan said...

happy anniversary!!!!!!!!!!!!

Jojet said...

kan dah cakap, seganas mana perempuan tu, klw bab lelaki terhebat dlm hidup dia, mesti jiwang dan mesti akan berusaha jd yg terbaik!

sy doakan akak dan hubby akak akan berkekalan ke akhir hayat dan bahagia..amin

Anonymous said...

Taniah kak elly,,
happy aniveseriiiiiii....

Anonymous said...

Akak, yang picture ke-3 dari bawah tu saya tengok dah macam yaya bila besar nanti. Sebijik :)

Syima Emi said...

congrats kak elly... semoga berkekalan sehingga hujung nyawa...

effa said...

Kurlass la u kak, gambar siap angkat kaki sebelah lg.. hehehe comel okeh! Happy Anniversary...

effa said...

Kurlasss la u kak, bergambar siap angkat kaki sebelah bagai... hehehe comel okeh! Happy Anniversary..

Filla said...

amboi lomantik sangat nie.... haha.. semoga berkekalan ye yang..

Anonymous said...

Elly letak la gamba kawen dulu.. teringin nak tengok

Anonymous said...

Happy anniversary kak...

Suke baca bloq akak...bahagia tgk akak dan keluarga..


Keep it up kak...

U are so sweet kak...

:)

Miss Moon said...

happy anniversary to the most loving couple ...

Zura Lee said...

Gmbr keempat tu hubby akak nmpk seiras KJ... hihihihi... Hepi anniversary kak...

MISS DIVA said...

happy aniversary kakak..smeoga bahagia hingga ke akhir hayat

Mimy Hamid said...

so loving couple...sukeee

Azleen Khamis said...

semoga kak elly kekal bahagia hingga ke akhir hayat....suka tgok sweet couple ni....

http://lynneb1402.blogspot.com/

Irfa said...

sebak :(
rasa nak nanges
ops..mcm nak tahu je kisah gelora hebat tu.hihi * gurau je ye elly