Nuffnang Advertisement

Tuesday, May 21, 2013

Tsugoi Phtoshoot & makan2..

Kelas tajuk kan...main hentam jer janji ada tajuk ada maksud kan...hahahaha. Ahad lepas Tsugoi team kembali busy dengan photoshoot tapi model bukan aku ngan filla tetapi anak2 tsugoi team...tak merasa lah nak cekak2 pinggang bawah pokok...tak merasa lah kali ni perasan model. Aku kan kalau camera hala jer kat muka aku rasa debar2 lepas tu rasa macam glamer sangat...hahaha.

Photoshoot ngan budak2 ni bukan perkara senang ya...terlompat2 aku ngan Filla, terjerit2.... senyum2, pandang sini ...belum lagi kena bagi upah gula2....baru diorang ceria sikit. Really fun!! Tunggu produk terbaru kami ya!!! tak nak cite banyak2 bagi korang debar2 sikit...hahaha debar ker???



Seawal 11 pagi model semua di make up kan. Amani bila pakai lipstik mulut tak boleh tutup...sekejap2 sedut air liur...hahaha cute2.



Tunggu turn buat rambut



Sementara bibik Filla dandan kan rambut budak2 aku kena pegang bam2 ni. Mula2 eksyen lah aku lambung2 budak kecik ni...tak sampai 5 minit tangan aku dah lenguh...bila aku duduk kan... muka bam2 cam nak nangis...nak suruh lambung lagi lah tu...hahaha. Aku tengok memasing busy tak dapat aku nak pass bam2 ni kat orang lain....hahaha nak ngelat jer aku kan. Hujung2 terpaksa dukung bawak jalan2...baru senyap! Biasa dia tuuuuuu....



Pandai bibik Filla buat tojang lipan


Bapak2 tolong komen!!

Sampai takat tu je lah gambar kang bebanyak tak suprise nanti...kita tunggu je lah ya!!

Lepas photoshoot rushing balik sebab budak2 ada tuisyen. Buat revision sbb Monday exam...sampai pukul 6pm. Dah settled semua....En Win ajak keluar dinner bagi budak2 ceria sikit tak yah tension2. Over kan En Win pada hal exam pertengahan tahun jer...bila aku jerit kat budak2....bukan main dia sound aku balik "ma u jgn bagi diorang tension boleh tak...esok diorang nak exam"...oooo naik lemak lah macam tu bila exam langsung tak boleh marah....kalau seminggu exam seminggu lah aku kena jadi lemah lembut. Banyak cantik korang!! Tak ada makna ok...marah tetap marah!!



Malam tu dinner kat Wangsa Walk jer


Dua budak notty...eh En Win bukan budak tapi bapak budak yang perasan comel bila tangkap gambar jelirkan lidah.



Macam ni lah baru nampak remaja



Holloh3 hilang mata...



Aku sekarang bila tengok Yaya jer aku risau...nampak remaja sangat anak aku ni. Serius aku belum boleh terima hakikat lagi Yaya dah besar. En Win lagi over "walau macam mana baik result Yaya nanti...I tak kan bagi Yaya duduk asrama...biar dia membesar dan belajar depan mata I. After form 5 jer I lepaskan dia itupun x boleh jauh2" hahaha baru kau tahu susah jaga anak perempuan. Belum apa2 dah fikir jauh sampai kesitu.



Adik aku tak risau sangat sebab badan dia kecik so aku selalu anggap dia masih kanak2 lagi...hahaha



Dah makin tua kita kan Pa...anak2 dah besar...kena kerja lebih kuat lagi demi masa depan diorang!! Ini lah harta yang yang kita ada...nak tambah lagi rasanya dah tuo sangat kot!!



Bukak jer menu nampak labu ni...terus teruja sbb nampak nasi dalam labu...laju2 order tanpa selak page lain...lepas tu bila makan orang sedap tertelan air liur aku!!



En Win order yang ringan2 jer diet katanya....tak ada makna ok! makanan anak tak habis semua dia sapu



Share reramai



Adik punya!!



Yaya punya...dia memang peminat beef no 1



Makan lah ya esok kan nak exam...

Aku ingat gi makan2 je lah...En Win punya over tak nak bagi anak tension....continue pergi karaoke pulak....ishhh tak faham aku!! tapi best gaks boleh tumpang sekaki dah lama tak pegang mic ni...hahaha



Sekali diorang pilih lagu sampai 5...berjanggut nak tunggu turn aku!!



Suka korang ya!!

Mama n Papa doakan semoga Yaya dan adik dapat jawab semua soalan exam. Semoga terang hati anak2 mama bila jawab soalan. Mama yakin anak2 mama boleh lakukan.  Jangan jadi macam mama tak dapat jawab soalan jer laju2 baca Fatihah...ayat tu berhenti contoh kat C jadi C lah jawapan mama...hahaha.

Good Luck Laling!!

10 comments:

Capt Lalok said...

hahahaa..

lawak lah ayat last tu..


cikji said...

k'elly sempat lagi nk tambah lg sorang,mana ada tua. hot apa,hihi

CikPuan FiDa said...

kak elly dah ade gaya dah tu.. boleh lagi nak tambah sorg lgi.. hehe...

Irfa said...

anak sulung aku dah doblas tahun
tetiba aku rasa tua pdhal masih muda remajew 34tahun.huhu

Anonymous said...

What i do not understood is in reality how you are
no longer actually much more smartly-appreciated than you
may be now. You are very intelligent. You already know therefore considerably relating to this topic,
produced me personally believe it from numerous numerous angles.
Its like women and men are not involved until it's one thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. All the time care for it up!

Feel free to surf to my weblog: tag heuer formula 1 price

Unknown said...

Yaya cantik!!!!

kekunang said...

Yaya cantik!!!!

Anonymous said...

Ko solat ker tak elly ? Aku Tanya sebab aku tgk kehidulan ko mews**** aku tanya sebab aku tgk kehidupan

Jumiyatul said...

Yaya Cantik tu Kak! Jaga elok2. Nnt ramai lelaki keberet kejar tu!

Jojet said...

yang tak tahan baca fatihah tu kak, tu ilmu baru sy dapat..lepas nih, kalau2 nak jwb exam tak dpt jawab, al-fatihah la sy, hahahaha..