Nuffnang Advertisement

Wednesday, April 24, 2013

BAJU BORONG FROM TSUGOI!!

Kita stop sekejap entry Business Trip sebab nak bagi laluan kat korang semua untuk beli baju borong from Tsugoi. Banyak jugak aku received email yang  berminat nak gi Guangzhou tapi modal tak cukup sbb perbelanjaan ke sana agak besar. Ada juga yang mintak aku tolong belikan barang utk diorang. Mintak maaf sangat2 bukan tak nak tolong tapi masa tak mengizinkan...dengan bawa orang lagi...dengan nak cari barang untuk Tsugoi lagi....mmg tak cukup masa.

Sebelum aku berangkat hari tu discuss ngan Filla pasal permintaan reader yang nak berniaga tapi tak ada modal nak kesana...lepas perbincangan dilakukan dan ini lah jalan terbaik yang Tsugoi dapat bantu korang semua.

JUALAN BAJU BORONG untuk anda yang minat berniaga. Korang juga boleh beli sehelai-sehelai. Syarat untuk mendapatkan harga borong pembelian ada lah 6 HELAI KEATAS. Pakaian yang dibeli boleh campur design dan size sehingga menjadi 6 helai. HARGA SANGAT2 MURAH!

Apa tunggu lagi....korang boleh mencuba berniaga secara online mulai sekarang!! Cuba dulu secara kecil-kecilan kalau ada keberanian dan ada feedback yang bagus korang boleh teruskan perniagaan online ni.

Harga yang diletakkan dalam gambar ini adalah harga untuk belian sehelai...untuk harga borong nanti aku explain ya!!



Left: Cover Up Baby Blue,  Right: Cover Up Green


Left: Cover Up Electric Blue,  Right: Cover Up Orange


Left: Cover Up Grey,  Right: Cover Up Pink

Untuk 6 design cover up kat atas tu.. semua cun-cun.. dan boleh dipelbagaikan.. nak pakai melintang boleh.. menegak boleh.. dan nak dijadikan shawl pon boleh.. sebab dia berlubang ditengah.. ikut lah creativiti memasing ok. Beli jangan tak beli.. nak beli borong harga ialah harga runtuh! sila beli lebih.. 



Left: Love Blouse (Black),  Right: Love Blouse (Pink)

*Free Size*


Left: Chain (Pink),  Right: Chain (Blue)

*Free Size*

Left: Chain (Gold),  Right: Chain (Orange)

*Free Size*


Left: Small Dots (White),  Right: Small Dots (Brown)

Walaupun free size tapi sangat selesa untuk badan bersaiz besar. Kain sangat lembut dan selesa. Kembang dibahgian ketiak.


Small Dots (Blue), Right: Small Dots (Brown)

*Free Size*


Left: Casual Blouse (Orange),  Right: Casual Blouse (Peach)

*Free Size*



Left: Checkered Blouse (Red),  Right: Checkered Blouse (Green)

Baju ini juga selesa untuk badan bersaiz besar. Kain sangat lembut dan selesa. Ukuran besar dibahagian ketiak.



Left: Floral Blouse (Brown),  Right: Floral Blouse (Blue)

*Free Size*



Left: Smart Pink,  Right: Smart Green




Left: Floral Blouse (Pink),  Right: Stripe Blouse




Sleeveless Yellow / White Jacket

Untuk WHITE JACKET ada ukuran ya

Measurement when laid flat:
Size: M
Lenghth: 25 inch
Waist: 15 inch
Shoulder: 12 inch

Size: L
Lenghth: 26 1/2 inch
Waist: 15 1/2 inch
Shoulder: 12 1/2 inch



Left: Layer Jacket (Black),  Right: Layer Jacket (White)

Dua jacket kat atas ni sesuai untuk gi office dan jalan-jalan.. pakai dengan long black skirt untuk ke pejabat pon cantik.. sebab nampak formal, smart dan feminin...

Measurement when laid flat:

Size: S
Lenghth: 24.5 inch
Waist:  14.5 inch
Shoulder: 11.5 inch


Size: M
Lenghth: 25 inch
Waist: 15 inch
Shoulder: 12 inch

Size: L
Lenghth: 26.5 inch
Waist: 15.5 inch
Shoulder: 12.5 inch

*************************

Buat masa ni...ini sahaja yang aku sempat beli.  Hanya Jacket sahaja yang ada size.. yang lain-lain semua free size..sesiapa berminat untuk beli kurang dari 6 helai.. atau sehelai je.. (Free Postage) ..berminat? boleh email 

Filla:

Email: tsugoi12@gmail.com


Untuk yang berminat nak beli borong untuk collection sendiri, atau beli borong untuk berniaga.. boleh email Elly untuk harga borong.... untuk beli borong dan pos ada charges untuk pos yer.. nak jimat gi collect sendiri kat Elly.. sila email 

Elly:

Email: ellyirfan@gmail.com


3 comments:

marie undau said...

Pls sms me 0168977607. Berminat nak borong if the price is right
Thank you.

marie undau said...

Pls sms me 0168977607. Berminat nak borong if the price is right
Thank you.

DC Zati Ly said...

Sms me 01114352758 zati...berminat...sbb nk stat bk perniagaan.sila bgtau hrga borongnya blh...nk bujet2 sng skit