Nuffnang Advertisement

Tuesday, March 26, 2013

Surat utk suami tercinta...


Untuk suami yang sangat ku cintai!!

Isterimu sekali lagi tidak keruan kerana sudah terlihat handbeg yang disukai. Jangan salah kan I tetapi salah kan kepada si penjual beg Si kerengga kurus kerana telah menunjukan beg2 yang boleh mengoyahkan iman I. Tujuan i menulis warkah ini kerana I tidak berani bersemuka dengan u dan meminta kebenaran utk membeli beg yang super gojes ini. Fahami lah perasan isteri mu ini yang sedang di dalam kegelisahan. Tidur semakin tak lena kerana asyik teringat kan beg ini...

Izinkan lah isterimu membelinya...u tak payah bayar semua...kita share 50-50..hahaha. Kalau u bersetuju dengan pantas SMS I dan dengan sepantas kilat jugak I akan SMS kerengga kurus. Ia i mengaku i dah ada banyak handbeg tapi beg yang satu ini sangat istimewa utk I. Anggaplah ini hadiah annibesari kita walaupun tarikhnya lama lagi....I akan simpan dan akan memakainya waktu annibesari nanti. Ini janji I kalau u bersetuju. Fikirankan lah sayang...kebahagian isterimu.

Jawapan dari mu akan ku tunggu dengan penuh kesabaran...

Sekian warkah dari isteri mu yang selalu menyayangi dirimu



I nak colour Fuchsia Pink ya...


24 comments:

CikPuan FiDa said...

mesti sepantas kilat en.win sms "OKEY" ... haha

auwcak said...

kelako la elly ni...tapi suweet tauu

sheisjaz said...

Hahaha...i pun nak wat warkah utk suami lah..hehehe

Nissa Nasar said...

hahaha..kelakar baca.. so sweet =)

Haizan Qaseh said...

hahahaha...sweet kak elly!! nak buat jugak la tuk somi saya...

Haizan Qaseh said...

klakar la kak elly ni!!! hahahhaha

kerengga_kurus said...

Hahahahahaha sengal okkkkk

NenetPenne (NP) said...

dior panarea... boleh tahan gak laa rega dia.. GBP700+.. lawaaa..sila beli kalau dah berkenan tu...

anna hashim said...

assalammualaikum..

cadangan utk en. win
* setuju kan jerk..tp dengan syarat..soh kak elly masak2 hari2 tanpa gagal selama sebulan..

fair n square right?
kak elly dapat handbag baru en.win dapat makan air tangan isteri mithali hari2 selama sebulan tanpa gagal :-)

keh keh keh keh..
cadangan bernas lagi berkat :-)

kerengga_kurus said...

Hahahahaha ko memang sengal... But i loikeeeee

Miss Moon said...

hahhahahahahhah klaka ...

apa kata en win

tenku butang said...

ha3.. ini ke rupa suratnya.. hi3..

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Anonymous said...

Kepada Isteri ku sayangi,

Dengan dukacitanya permohonan puan tidak dapat saya luluskan atas sebab sebab yg tak dapat di huraikan ngan ayat atau kata kata..

sekian terima kasih

Ketua Pengurusan Kredit
win irfan

Anonymous said...

maaf cuba lagi tahun depan puan elly...2 almari dah penuh sampai baju i dah kena halau ke bilik budak budak...so sorry...kalau nak jual yg lama..jgn jadikan bilik sebagai muzium handbag mu, wahai isteri ku.....

cukup cukuplah ngan kasut dah sealmari...siap nak kena buat tempat kasut baru untuk i n anak2. kerengga kurus, amaran jgn blog anda kena hack....hahahahahaha

Win irfan...

nurin nunu said...

En win, ok lettewww kak elly da offer 50-50 da.. haha

sheisjaz said...

hahaha...

En win nya balas sangat best..kuikuikui...

Sabar kak Elly..insyaallah tahun depan dapat lah tu..

:)

Anonymous said...

Aku pulak yg rasa nak guling2 baca entry ni.. paling tak leh tahan bila en.win pun leh melayan si elly ni hahaha panjang lebar en.win explain.. comel ah korg!!!!!
@watieshaharin

zunirrah zamri said...

hehehe..kelakar betul husband n wife nie..

xlulus,k.elly cuba lg n lg pujuk memujuk..smpai dpat..

Acik Riotaro said...

hik2..
lawak jew..
en win mrh plak yea akk..
cube lg next year..

momnsofea said...

hi hi idea yg tersgttt lar menarik n creative...

stichares said...

hahahhaaa... ayork kak elly, en win tak kasik.... kena buat jualan amal la cam ni tuk let go barabg2 lama.... heeee

MISS DIVA said...

hahaha..lawak la korang nih..sebab tu aku suka baca blog kak elly ni..sgt cute and comel..

Cik Puan Rara said...

hahahahaha sabojelah..

mrs kayrul said...

caya la kak elly siap buat surat lagi untuk en win