Nuffnang Advertisement

Tuesday, March 26, 2013

Kepada Isteri ku yang disayangi,

Setelah di teliti permohonan mu, duka cita maklumkan tidak dapat di luluskan atas beberapa faktor yg tidak dapat saya huraikan melalui ayat atau kata kata.

Saya, ingin mengucapkan terima kasih, kerana telah cuba sedaya upaya terhadap permohonan tersebut. Sila cuba tahun berikutnya.
Akhir kata saya dapat juga masuk kedalam blog mu, dan published benda post ini.

Kepada Kerengga kurus, sila block isteri saya dari menjenguk blog saudari...handbag dia terlalu banyak, hingga pakaian saya di halau ke alamari anak anak saya.....

Terima Kasih

Ketua Pengurusan Kredit
Mohamad Yazwin Irfan (Suami Mu)

37 comments:

yayang laling said...

sian elly... try again next year ek..:)

Anonymous said...

comel r suami akak..

~mia~

Elly said...

Wei! apa ceroboh blog orang ni. Ini dah menyalahi undang2 blogger sedunia.

Haizan Qaseh said...

hahahhaha...guling2 baca kak elly!!

genuine1224 said...

hahhahahahah.. kelas suami akak!

Anonymous said...

hzhahahha.. lawak la hubby akak.. so sweeet meh...

minchie haslinda said...
This comment has been removed by the author.
Penyapu Lidi Sdn Bhd said...

elly ko tunggu malam keliwon ni...hahahahaaaa

minchie haslinda said...

comel post2 kat blog..hahaha

purpleryna said...

sendu lah ely nanti hahahaa

Anonymous said...

hahhaha..comel la u all ni..
sabar eh kak elly... sila cuba lagi

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaha.. habis satu dunia tau ni tak approve !

najatulanirah said...

kak elly..pls try again later.. haha! sweet!

lina lilo said...

hehe lawak..maw ja dia layan kat sini..semua hubby camni kan susah nak bagii beli..hehe

CikPuan FiDa said...

hahaha... blog dicerobohi .. lawak betol

Nietanozie said...

sweetnyerrrrr....

anna hashim said...

kih kih kih..jangan sendu2 kak elly..buat jualan gudang handbag2 kak elly pastu baru bleh beli si merah itu..heheheeeee

Anonymous said...

hahaha!lawak akak ngn hubby xpe anta surat rayuan plak ;)

qemaishak said...

hihi siap cakap boleh cuba lagi tu tak tahan..sweet betul :)

Anonymous said...

muahahahahah korg laki bini kelakar!!! ahahah...

ibuhebat said...

hahaha.. kena tukar password ni!! :)

azdra-azdra said...

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAH tanjat gegirll... in baru betul on the spot reply... ngeh ngeh ngeh...

ZarinAziz said...

So sweet la En. Win...

Sila cuba lagi tahun depan...

monamie said...

ahahahahaha comel gila. Sweet!

ViRuS DeTeCTeD said...

Akak..wat surat rayuan cepat...klu x dapat gak...akak wat surat ugutan terus....wakakakah...usahe tangge kejayaan....sy doakan akk dpt gak handbeg tuh....pepatah omputeh kate...the best woman win....

Anonymous said...

Hahahahaha comelllll!!!!!

Fatin Izuwan said...

akak,failkan rayuan cepat..hehe

Fatin Izuwan said...

akak,failkan rayuan cepat..hehe

Anonymous said...

kepada :
ketua pengurusan kredit (en Win)

sila pertimbangkan rayuan puan elly..kaler merah tu sesuai sgt2 ngan elly.besar pahala yg en win dapat kerana membahagiakan seorang isteri..:)

MISS DIVA said...

en win kena buat blog sendiri

Anonymous said...

hahahahaha... jgn bagi en win n
sokong en win....seebaaab beg tu tak cantikkk..

Miss Nangada said...

kelas hubby kak elly! takpe kak elly try helah baru plak..hehe

Q_La NaNa said...

kak elly masak sesedap..anjer lbh2 skit kat en win tuuuu.mihmihmihmih.kot2 dpt ubah fkrn.*best giler ayt en win*

Anonymous said...

homey nyer laki bini ni...kak elly sila buat rayuan...si merah itu memang homey sgt2..

Cik Puan Rara said...

hahahahaahah bravo! hehehehe.sorry kak.,

Rinah said...

hahaha.. kelas En Win..

-ZaNnA- said...

lawaklaa hubby kak elly...tapi so sweet tang ayat "sila cuba tahun hadapan" kejamm! tapi takpe...kalah bergaya love u kak