Nuffnang Advertisement

Wednesday, March 27, 2013

Keek

Saya tidak akan membuat rayuan...saya redha dengan ketidak setujuan anda. Saya tak marah atau sedih Saya tetap akan menjalankan tugas isteri seperti biasa. Baik tak...baik tak!!. Cuma yang saya minta jgn ceroboh blog saya lagi ini salah dari segi undang2 blogger sedunia. Jgn suka published komen sendiri ...hahaha. Takpe Pa...takpe!!

Lupakan kisah semalam...walaupun lukanya pedih.

Eh! korang dah ada Keek tak? Siapa yang tak ada cepat2 download blh kita pollow each others. Bagi yg tak tahu Keek tu bintang apa... meh aku explain. Kalau Instragram korang blh share gambar kan tapi Keek pulak korang blh share video sendiri ala2 macam you tube tu tapi cuma 36 saat jer blh record. Lepas korang dah record boleh lah published kat Keek. Kalau korang pollow i...berpeluang lah dengar suara I menyanyi....hahahahaha. I akan membuat persembahan tanpa segan silu bersama suami dan anak2. Eh! suami?? itu kita ketepikan dulu...hahaha. I ingat nak buat kutipan lah utk beli handbeg...kalau korang rasa suara I sedap boleh lah bank in RM10.00 ke acct I...ok tak? hahaha

Jangan nak berangan macm artis...itu pun bila bercakap suara aku bukan main halus lepas tu gigil2. Bukan masuk bertanding pun cuma record aktiviti sendiri pun muka aku dah rasa kebas bila tekan butang record. Takpe permulaan mmg macam tu...bagi aku sebulan jer lagi mmg muntah darah lah korang tgk video aku syok sendiri. Nak pulak kalau korang like lagi lah banyak video nanti...hahaha

Apa tu lagi jom kita KEEK!!


Jangan lupa pollow I...

9 comments:

anna hashim said...

dah follow :-)

venusfreedom said...

kak elly dah follow, tapi kak elly tak follow balik punggg

strawberi said...

oo..baru first time dgr sore kak elly......manja gitu

Qaseh Syasya -____- said...

iolls da follow u kakak cantik :D

Anonymous said...

Tuhan tolong lembutkan hati dia hahaha aku dh follow ah
@watieshaharin

Cik Puan Rara said...

akk,pollow saye gak.baru guna ni.

Anonymous said...

best lyn keek elly..
begitu ke suara elly...manja dan sesuai jd pengacara..hihi

elly, suara en win mmg win la..sodap bonar

-your sr-
anakbapak

Mimy Hamid said...

dah follow pun..nengok ko nyanyi dengan bertowel kepala heheh..kelakar nau excited

mrs kayrul said...

kak elly..kita pun baru buka keek..tapi tak tau nak record apa..hahahaha