Nuffnang Advertisement

Thursday, February 7, 2013

TSUGOI JACKET CARDIGAN

*sticky post*
*please scroll down for new entry*

Hello!! Tsugoi Team kembali lagi...hahaha. Kali design lebih menarik...tertarik kau mmg debom!! Design dan kain dibuat atas citarasa kami. Jahitan sangat kemas dijamin puas hati....harap korang pun suka dan kalau suka jangan tengok jer kena lah beli nanti rugi sebab malam termimpi-mimpi...cewah!!

Kali ini jacket yang dikeluarkan lebih in trend, kain yang selesa dan licin. Utk yang bertudung boleh digayakan dengan turtle neck...wa caya cakap lu kalah Sii Nurhaliza. Bila siap jer Cardigan ni aku dah rembat awal2...Filla tengok jer "Elly aku nak jugak"...."Eh! bukan ker kau mengandung". Aku belum habis cakap perempuan tu dah macam singa "Lepas bersalin aku pakailah...kau jer nak cantik kan". Ya Filla nanti aku orderkan utk kau ya Sayang...Intan Payung.

Ini baju pertama yang ada label Tsugoi...bangga dan terkejut. Giler tak bangga ada jenama baju sendiri. Baik korang beli kang kitaorang dah fames baju jadi  mahal....hahahahaha. Jgn2 itu riak..maafkan saya.


Ok jom cuci mata!!

Model: Tetap aku...tunggu lah Filla bersalin nanti aku bagi peluang kat dia. Sian aku tgk aku bergambar dia pandang jer...aku buat dek jer lah kang aku panggil dia over make up bagai...muahahaha.



Kali ni ada 2 colour dikeluarkan DARK GREEN and SOFT GREY



Serius baju ni sangat selesa utk dipakai kemana sahaja. Sangat2 trendy!!


Gaya ni Pak Radie yang ajar. Tak sanggup agaknya dia tgk kau macam kayu. Bagus!! bila I dah glamer nanti konpem u jadi Manager I.




CODE : DARK GREEN

(Free Size - Fit M Size)

RM 85.00 (FREE POSTAGE)

Measurement when laid flat

Labuh Cardigan dari belakang : 23.5 inci
Labuh Tanggan:  24 inci



Boleh juga digayakan dengan Tight skirt dan bagi yang bertudung seluar palazo amat sesuai digayakan dengan cardigan ini.




Ini gambar balas dendam nama nya!!

CODE : SOFT GREY

(Free Size - Fit M Size)

RM 85.00 (FREE POSTAGE)

Measurement when laid flat


Labuh Cardigan dari belakang : 23.5 inci
Labuh Tanggan:  24 inci


PRE-ORDER now.. Cardigan akan sampai pada 10 Februari 2013... So cardigan anda akan dipos pada 13 Februari.. Pre-order sekarang, bayar sekarang.. so nanti barang sampai terus pos
PRICE
RM85 
(FREE POSTAGE) 

EMAIL
tsugoi12@gmail.com

Name:
Address:
Contact No:
Code:






"HAPPY SHOPPING"

3 comments:

Irfa said...

lawa ;)
satu pic tu nape mcm picit jerawat je
hehe..tp tetaplah vouge

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Anonymous said...

Kak, pls cari corak tribal ye...skrg trend tribal,