Nuffnang Advertisement

Friday, February 8, 2013

PRE ORDER CARDIGAN JACKET UNTUK PLUSSIZE

*sticky post*
*please scroll down for new entry*


Announcement:


Disebabkan aku kan Filla menerima beratus2 email....hahaha bertanya pasal plus size ni so we all decide utk open order untuk korang semua supaya dapat memakai keluaran Cardigan Jacket Tsugoi...Cewah!! Beriya2 malam tadi aku berbincang ngan Filla...lepas discuss lepas tu berbincang pulak dengan tukang jahit alhamdullilah dapat juga dilaksanakan tapi tak banyak yer korang!!



(LEFT - DARK GREEN)
(RIGHT - SOFT GREY

Meh refer size dulu... 

SIZE L (inci)
Bahu : 16
Dada keliling : 39
Pinggang keliling : 33
Punggung keliling : 41
Labuh tangan : 24
Labuh baju : 27
Keliling Lengan : 17

SIZE XL (inci)
Bahu : 17
Dada keliling : 41
Pinggang keliling : 35
Punggung keliling : 43
Labuh tangan : 24.5
Labuh baju : 29
Keliling Lengan : 19

untuk Free Size (inci) yang dalam gambar tu
Bahu : 15
Dada keliling : 37
Pinggang keliling : 31
Punggung keliling : 39
Labuh tangan : 23.5
Labuh baju : 25 (kitorang labuhkan sikit dari gambar tu)
Keliling Lengan : 15

So korang fikirlah masak2 mana size yang sesuai utk korang nanti. TETAPI jgn fikir lelama sangat ya  kerana.....size sangat2 limited

SOFT GREY (L or XL) - 3 helai

DARK GREEN (L or XL) - 10 helai

SOFT GREY (FS) - Available

DARK GREEN (FS) - Available


Sesiapa cepat dia dapat cuma RM85.00 diulangi RM85.00 (Postage Free)


Last Order for Plus Size : 10th Feb (depends on stock availability) 
Delivery date for Plus Size : 22nd Feb

Order for Free Size (still can order)
Delivery date for Free Size : 13th Feb



EMAIL

Name:
Address:
Code No:

HAPPY SHOPPING!!!

No comments: