Nuffnang Advertisement

Monday, December 10, 2012

Tsugoi Kimono

Sekarang ni Kimono Cardigan tengah InTrend. Tsugoi team tidak ketinggalan mengeluarkan design dan corak utk menjadi pilihan2 reader kali ni. Corak yang sesuai utk utk dipakai kemana sahaja ke pejabat ataupun santai2 bersama kawan2. Dua design akan dikeluarkan dulu utk korang membuat pilihan.

Kimono cardigan kali ini

1. Labuh dari punggung
2. Long Sleeve
3. Kain yang selesa
4. Kain yang tak jarang
5. Free Size

Kimono Cardigan ni selesa dan boleh di pakai utk semua peringkat usia. Senang nak mix and match. Korang boleh pakai dengan seluar jean, seluar tight, Kain A line dan dress. Senang jer agak2 lengan baju korang pendek sarung jer Kimono ni. Sesuai juga utk wanita bertudung. Di jamin selesa!!!



Cuba korang tgk mat saleh kat atas ni...diorang sarung jer kimono ni. Nampak coolkan!

Kali ni kita suruh Adik Filla pulak menjadi model utk Tsugoi Kimono utk membuktikan dekat korang betapa selesanya kimono ini walaupun yang memakainya sedang berbadan dua...aaauuwww.


Kimono Cardigan ni FREE SIZE....itu yang paling aku suka. Tak ada masalah utk orang yang bersaiz besar atau kecil. Semua orang boleh pakai.


CODE : Kimono Brown


Design dan corak kedua dari Tsugoi team. Material yang sangat selesa. Senang dibasuh dan digosok dengan menggunakan satu jari sahaja...hahahaha. Aku ngan Filla nak rembat dulu design ni. Kalau nak keluar nanti makesure calling each other takut pakai baju sama kang orang ingat uniform kilang mana pulak.



CODE: Kimono Red

PRICE : RM75.00
FREE POSTAGE

Size Free Size
Labuh Tangan : 22 inci (dari bahu)
Labuh baju : 27 inci
Note: Yang model pakai 25 inci labuh. Tapi kalau korang beli akan dapat labuh 27 inci.

 
Stock akan sampai between 17th to 18th December ini. Order dulu pun boleh tetapi keutamaan akan diberi kepada sesiapa yang membuat bayaran dulu. So siapa cepat dia dapat. Bila bayaran diterima barang sampai jer kami akan courier secepat mungkin kepada anda.

EMAIL
 

Name:
Address:
Contact No.:
Code :


Happy Shopping!!!

2 comments: