Nuffnang Advertisement

Wednesday, November 28, 2012

Peplum Sleeveless by Tsugoi!!

*sticky post*
*please scroll down for new entry*


PANAS!! PANAS!! Peplum kembali lagi. Hahaha asal jual barang jer panas...tak ada barang nak jual senyap jer.

Atas permintaan ramai Tsugoi bawak masuk Peplum sekali lagi tapi kali ni sleeveless pulak. Harap korang tertarik kau mmg debom dengan peplum kali ni. Peplum kali ini MNG inspired tapi harga x sama...I kan sayang reader2 I harus price yang affordable. Harga2 kita tgk nanti2 ya...mari cuci mata, tangan dan kaki dulu.

Contoh2 baju peplum yang di gayakan oleh model2












Sekarang tibalah masanya model dari Tsugoi pula....ahaks!! jgn kutuk peringatan!!



Kau mampu nak bertanding dengan Marioncauter. Aku mampu...hahaha x agak2 ambik contoh gambar Marion lepas tu aku berdiri sebelah. Cuba kau tgk badan Marion dengan badan aku. Harus aku lagi hebat montok gitu.



Kalau nak nampak lebih sopan boleh digayakan dengan kain "A Line". Bagi yang bertudung korang boleh pakai jacket utk tutup lengan.


Ok kali ni kami bawak 4 warna utk korang pilih

RED
WHITE
CREAM
BLACK


RED






CREAM






BLACK




WHITE




Seperti biasa sebelum order check korang punya size dulu ya..taklah tersilap size nanti


Size M

Dada : 34 Inchi
Pinggang : 29 Inchi
Labuh : 22 Inchi
Bagu: 14 Inci

Size L

Dada : 36 Inchi
Pinggang : 31 Inchi
Labuh : 22 Inchi
Bagu: 15 Inci

Kalau dah puas hati dengan size dan colour boleh order sekarang!!


PRICE : RM85 (FREE POSTAGE)


Please email : tsugoi12@gmail.com


Please provide your FULL NAMEADDRESS and CONTACT NO.

"HAPPY SHOPPING"


3 comments:

bspotgurl said...

cantik :-)

Amanda Suria said...

waaaa...cantiknya...

Lynn Hamzah said...

cantiknya kak elly...tp lynn tgh preggy skrg nie...kalau nak beli pun lepas bersalin nanti...