Nuffnang Advertisement

Thursday, November 8, 2012

Aku insan yang lemah...

Aku insan yang lemah, hanya mampu berserah (tolong nyanyi ikut nada Rohana Jalil). Meroyan aku datang balik macam mana ni!!! hahahaha apa lagi handbeglah. Matilah kalau En Win tahu aku beli lagi handbeg sbb haritu kat Europe dia baru belikan aku handbeg and now aku buat perangai balik order lagi handbeg dekat online. Takut wei!! tapi dah beli macam mana tu...hahahaha.

Tu yang aku menyampah nak tgk barang online ni mesti terjebak. Beg ni aku tgk dekat online "Empire Luxury City" dekat FB korang clik jer nama tu mesti korang terjebak jugak so jgn bukak biar aku sorang jer bukak lepas tu meroyan sorang2. Bila dah click n buat pembayaran baru rasa takut dan menyesal. Menyesal tu tipu...hahaha sbb pasal handbeg aku tak pernah menyesal. Cuma takut jer En Somi nampak. Apa nak buatkan dah terbeli redha jer lah. Beg online ni korang jangan risau 100% authentic with a 100% money back guanratee. Apa kata kita beli reramai supaya kita sama2 takut dan sorok kan dari Somi.


Nak tengok tak beg apa....janji jgn tiru korang pergi cari beg lain....muahahahaha































Longchamp Limited Editon Victoria Burgundy Colour.


OMG!!!! Wewewewe petang ni dapat....harus sorok dalam bonet kereta dulu.

Kalau En Win baca blog ni harus dia call aku dan jerit2 tanpa dengar penjelasan dari isteri tercinta. Tak2 aku rasa dia akan berdiam diri sambil telan air liur dan dalam hati berkata "aku kena faham tabiat ister aku yang meroyan ni"....muahahahaha....larik!! Ampun Darling!!!



6 comments:

anna hashim said...

mcm dpt teka jerk akak amik colour pe..hahahahahaaaa * larik jauh2...

Irfa said...

alahai..dr semalam aku memendam rasa
member baru balik dr Paris,beli longchamp limited edition..belum abis jeles ngan dia..skrg jeles ngan ko pulak.huhu

SURIA AMANDA said...

sumpah aku jeles...chissss

Raja Nurul Anis Raja Jamam said...

OMG kak elly, lepas baca blog nie, terus g tgk longchamp online..huuu, bahaya bahaya..baru nak berjimat..tapi fikir-fikir balik, bila lagi nak belanja kan?sementara duk France nie, longchamp boleh tahan..heee...*lama x komen blog akak*..just baca jek..Italy memang best!!akak x pergi kat Pompei ekh?bawah Rome?

Anonymous said...

Wahai sang suami suami n hubby di luar sana, kalau boleh putuskan wifi atau streamyx anda di rumah supaya bini bini anda tak dpt masuk website yg jual handbag nie..... Poning kepala tgk banyak sgt handbag yg telah biniku bazirkan. Pakainya idok..

Anonymous said...

x gune punye elly
kamu telah membuatkan diri ini
meng copy n meng paste kat fb

dan mem beli dan termimpi2

huh tensen