Nuffnang Advertisement

Tuesday, October 30, 2012

Tsugoi Shawl 2nd Batch

*please scroll down for new entry*

Tsugoi 2nd batch shawl ....sorry uolls website still under proses so kita jalankan perniagaan kat blog jer dulu. Kali ni Shawl corak2 pulak....kasi penuh korang punya almari sikit ada plain ada corak2...hahaha barulah vogue.

Corak dan warna kali ni sangat menarik...korang boleh tengok sana sini sibuk nak pakai corak2 dan warna macam ni. Tsugoi tidak ketinggalkan mencari dan menjual kepada reader yang inginkan kelainan dan warna yang segar....marketing tak ingat kan...ahaks!!!

Serius korang kena berani cuba....barulah nampak kelainan....kalau tiap2 hari plain bosan pulak boss ngan En Somi nanti....JADI apa tunggu lagi!!!!


Material : 100% cotton
Size: 120cm x 95cm
Price: RM39.00

To order please email:  aveo757@yahoo.com



S21-1


S21-3


S21-2


S21-4


S21-5


S21-6


Klik here Make up by SUKMA

No comments: