Nuffnang Advertisement

Tuesday, October 9, 2012

Siapa nak jadi Model!!!

 
 
 
 
 
Fidily tengah mencari model hijap for our collection. Siapa yang ada cita2 dan berminat nak jadi hijab model sila email secepat mungkin. Jgn malu nanti rugi...macam akak kau ni. Sampai sekarang cita2 tak tercapai nak cara pengacara. Berangan jer lah depan cermin.
 
Kalau tak nak jadi macam saya cepat ambik camera tangkap gambar korang dan hantar ke aveo757@yahoo.com  secepat mungkin.
 
Shooting akan bermula pada 13 October ini. Make up artist & profesional photographer dah menunggu anda.
 
Apa lagi baca .....copat lah!! 
 
 


5 comments:

pinky_liscious said...

macam best je...

Anonymous said...

Nanakkkk..

melodi said...

Thun ni tdee?

Fatin Shazni said...

Saya nak jadi model tapi saya tak tahu kat mana ada nak jadi model ni ... humm ..
kalau ada sapa nak just call me at 0172452606

Suziana Suhairi said...

Available lagi tak ? 0137289890